Tuesday, May 31, 2011

AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA !

rokok

Nak join? ha... sila klik ke SINI.. hehe.. dah klik? klik sini pulak.. SINI .. Okeh.. macam biasa... ringankan tangan untuk join segmen dari otai kita tu..
  • Saya tak suka merokok sebab ianya tak best.. 
  • Takde keuntungan yang kita dapat melalui merokok malah kerugian je yang banyak..
  • Gigi kuning.. nafas berbau.. saya tak suka !!!!!!!
  • Kalau boleh saya takmo lelaki yang merokok untuk dijadikan suami..
  • Saya ni pesakit asthma, secara automatik saya memang alah pada asap rokok ni..

5 comments:

Haris Kaito said...

katakan tak nak pada rokok!

JOM TERJAH SINI!!

Rahmah Ram Ram said...

salam singgah sini pula dari segmen abg ben...

salam perkenalan sudisudikanlah follow dan izinkan saya follow awak juga..

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/

shopping2u said...

ok.. follow awk juga :)

solomolo said...

merokok tak nampak cool...
merokok tak nampak hebat...



jom baca entri tentang percutian ke Bali di blog solomolo...

nurdani said...

salam perkenalan...singgah2 baca entri