Monday, May 16, 2011

Saya lebih suka blog yang simple tapi punya pengisian

Tajuk macam budak sekolah kan? tak kisah lah.. apa tujuan saya  bina blog baru? tujuannya adalah untuk menjayakan bisnes ku.. hahaha.. tapi masih tak berjaya lagi.. insyaAllah saya akan berusaha dan terus berusaha.. sebenarnya saya suka tengok blog-blog orang yang cantik.. yang ada bling-bling lagi.. tapi yang saya tak suka bila singgah ke blog tu mesti lambat.. berat.. tambah lagi saya pakai broadband pakej budak sekolah.. haish.. cantik tapi lambat.. tak kisah lah hak masing-masing..


Blog yang cantik tak semestinya blog tu akan menjadi ramai follower dan punya ramai pelawat.. TIDAK SAMA SEKALI.. korang tak percaya? nah.. lihat sendiri blog ini hari ini dia punya follower 14260.. belum esok atau lusa lagi.. jadi.. secara jujurnya dia adalah idola ku.. tiap-tiap hari pasti saya akan usha blog dia.. memang sempoi habis tapi korang boleh nilai sendiri.. blog dia tak lawa mana pun.. tapi meletup.. blog dia juga punyai pengisian yang bagus.. memang post dia biasa dan bersahaja tetapi cuba fahami.. emm.. itu saja lah ngomelanku untuk jam ini.. masa untuk ti...dur :)
oh ya.. jangan lupa vote idola ku ini ye.. just click... 

5 comments:

nUr _ atiQah said...

Insya-Allah akan berjaya jugak satu hari nanti ^^~

my-shopping2u said...

doa2kan..insyaAllah :)

HAJAR hasan said...

wee~ blog cantik sekadar fizikal. yg penting input berguna untuk pembaca. :)

my-shopping2u said...

setuju :)

Sylangster Pressure said...

like!