Tuesday, May 24, 2011

aku menulis bukan kerana nama. jauh sekali gila glamer..

setelah diwujudkan blog baru ni.. dah berani join segmen segmen   ..kalo dulu macam tak yakin je.. tapi sekarang ni ..rasa macam telebih  rajin la pulak.. pantang ada blog yang wat contest.. tangan ni ringan je nak join.. kata incik besi.. kalau nak raih trafik tertinggi ni kena la rajin.. rajin post entri.. rajin wat BW.. bagi newbie la.. lau dah lama tu.. tak kisahlah..

so.. telah ku ikut tips incik besi tu.. saya menulis dan terus menulis.. walau takde yang sudi baca saya tetap wat muka tak malu.. menulis lagi.. niat saya bukan kerana nama.. jauh sekali gila glamer.. saya cuma nak bersama dunia luar.. dunia saya sekarang tak sama macam dunia pembaca semua.. jadi kat sini.. semakin hari saya dapat lihat semakin jelas.. apa yang hati ni kata.. saya terus sampaikan pada tangan dan dia terus menaip.. akhirnya siap satu entri.. dan seterusnya macam tu..

..saya tak pasti.. sampai bila saya boleh bertahan di dunia blogging ni.. tapi yang pastinya saya seronok.. saya seronok bila baca cerita kawan kawan.. ada yang lucu.. ada yang sedih.. ada yang boleh wat kita insaf dan ada yang bagi kita pengajaran.. jadi buat pembaca yang post entri berguna tu.. thanks bebanyak.. dan sejujurnya..  bila buat blog baru ni.. Alhamdulillah.. rezeki saya makin melimpah.. syukur sangat sangat.. saya akan usaha lebih gigih lagi.. insyaAllah..

sekiranya jalan cerita yang kita buat tu ikhlas dan jujur, insyaAllah.. Allah itu sentiasa ada untuk hambaNya.. kalau bukan sekarang.. mungkin esok.. lusa.. atau mungkin sepuluh tahun nanti.. biar je lah entri ni bersawang dalam ni :)

7 comments:

syafie said...

Alamak kak tulisan terlindung dgn iklan tak boleh baca.

ibnubaba_04 said...

betul..nk baca pon xleh..
ape2 pon..hebat betul ustazah kita ni..hehe

muslimbay.com said...

iklan apa ek?

shopping2u said...

maaf, sy tatau.. iklan apa tu ye?

fRaMe+LenSeS said...

Aiii.. Nadh baru selesaikan cita Pirate + Nur kasih. Kamu salah satu wataknya. Nt jemput la baca ya,. kalau rajin la.. :D

Nadh kata Pirates + Nur Kasih The Movie

miss nadya said...

Nadya ada tag shopping2u di sini
SEGMEN FILEM KREATIF AKU BERSAMA BEN ASHAARI

::Mastura Zakaria:: said...

shooping2u di tag..sila terjah

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html