Saturday, May 21, 2011

i fool you.. you follow me...

yang ni nak cerita pasal orang yang suka menipu.. kenapa perlu menipu untuk meraih follower yang ramai..? kat sekolah cikgu memang ajar macam tu ek? saya tau blog saya ni tak best.. kuat melalut jer tapi saya rasa tak perlu menipu kot..

ada lah beberapa hamba Allah yang singgah kat Shout Box huduh tu.. tinggal jejak cakap dah follow.. tapi sebenarnya tak.. saya tak kisah kalau orang singgah sini tak follow. bukan nak paksa tau.. tu hak masing-masing.. tapi tolong jangan menipu.. time mood baik tak apa.. time emo datang.. tu yang geram.. sebenarnya tak lah maarah sangat tapi kita ni cuba lah jadi orang yang jujur.. nanti awak wat macam tu awak akan dapat takhta 'foolme'.. ha.. contoh ayat kat atas... "follower 105 succes.. folback ya.." sebenarnya dia nak type.. 'foolback' kot...




3 comments:

cik azeya said...

adik, jgnlah marah2. dorang mmg macam tu. bajet kite bodoh sangat agaknye. haiyaa -_-

my-shopping2u said...

btul tu... xmarah dah.. cume tdi telebih emo hehe

Yastro said...

tuka la..guna ishout plak...