Wednesday, May 25, 2011

Komen Lelaju Blog Nohisme

Setelah membuat 'blogwalking' sambil menunggu masa nak pergi makan.. tetiba nampak la blog incik Noh kita ni tinggal buah tangan kat shout box blogger tu dan katanya "ada iklan percuma di sini..".. lebih kurang macam tu lah..

Saya pun rasa macam nak ambik peluang ni.. mungkin ni boleh mempromosikan blog saya yang murah ni.. ye la .. pemenang akan ditawarkan membuatkan iklan PERCUMA di blog dia... terdapat 10 iklan percuma.. so sape copek.. dio dapek.. sebenarnya saya dah lama follow dia.. tapi terpaksa "stop follow this site" kemudiian follow la balik.. aha.. jahat tak perilaku saya? hehe..

Okeh Noh.. Niena datang nie.. tanpa membuang masa.. saya nak komen pasal incik Noh kita ni.. saya tamo komen lelebih sebab dia lagi ramai follower dari saya.. karang orang cakap saya ni sembangkemas lak! hehe.. Blog ni banyak memaparkan gambar gambar yang pelik.. yang kiut.. yang comel  dan blog ini  juga ada potensi untuk jadi blog yang disukai ramai seperti blog tubelawak.. saya paling suka tengok gambar NI.. okeh tu je la nak komen.. saya tak pandai nak komen lelebih dan tak juga terer nak mengkritik orang.. kalau blog saya ni jadi pilihan dia.. ALHAMDULILLAH.. moga Allah SWT lanjutkan usia dia  dan jika tidak.. redha tapi tak ada lah nak doa sampai menjatuhkan dia.. :)

Okeh.. incik Noh kita ni nak kita tag dua nama kawan yang lain.. setelah saya buat istiqarah dalam hati ni, saya pilih follower saya yang latest belog Shah dan MissJannah memandangkan saya suka namanya.. kepada sesapa yang nak join contest ni.. meh la ke blog beliau.. klik SINI.. untuk Shah dan MissJannah .. jom la join SINI... belog incik Noh BRAVO!


PssSStt: tak pasti mengikut format ke tidak ni.. (-.-)' .. kalo dapat iklan tempat yang ke-10 pun ok gak.. kalau yang ke 11.. tamo ar :'(

No comments: