Friday, May 27, 2011

Segmen #1 InspireBunny: Siapa Idola Anda


Actuallay dah lambat tuk join contest ni.. tapi wat muka tak bersalah je lah.. nak tau tak siapa pemilik header tu? itu adalah milik Cik Bunny kita yang telah menganjurkan contest ni..

Cik Bunny minta kita kena nyatakan sapa idola kita.. memandangkan ini adalah segmen antara blog maka Niena amik keputusan untuk amik idola blogger.. Nak tau sapa idola saya? dia adalah tak lain tak bukan iaitu incik besi atau tak syak lagi.. Ben Ashaari..

Nak tahu kenapa saya pilih dia? bukan sebab dia keluar news paper, bukan sebab dia handsome (ensem ke?ewww..puhleast jangan perasan) dan bukan sebab saya nak kipas dia.. but, bagi  saya dia seseorang yang tidak sombong.. tak kedekut ilmu.. dan honestly.. dia antara top 10 blogger yang paling ramah.. kalau ke blog blogger baru.. konpem dia akan follow orang tu (kalau orang kasi hint kat dia) . Dia dah banyak angkat blogger blogger baru ke atas.. selalu buat segmen untuk membantu blogger lain. Penulisan dia simple tapi bagus, ada nasihat.. ada lawak dan macam macam adaaa.. pendek kata.. saya tak boring baca blog dia.. aha.. dan saya suka blog dia, simple dan steady.. tak berat.. I LIKE..

Kepada sesapa yang nak join contest ni.. boleh lah ke SINI.. hadiah tak tau apa.. tapi yang penting ikhlas nak join.. tiada paksaan dan anda tidak akan didakwa ke mahkamah jika tak join.. sumpah! JOM SESAMA SUPPORT CONTEST CIK BUNNY!

1 comment:

fRaMe+LenSeS said...

Nadh rasa terinspirasi dengan idola kamu..
wahh.. terbaek la kamu. :)

Salam lawat, salam ziarah dari Nadh. Nak ucap selamat berblogging.. :)

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)