Tuesday, May 17, 2011

SEGMEN: Aku tak kenaL follower aku..

Segmen lagi kawan-kawan. Saya telah ditag oleh
Elle untuk join segmen yang dianjurkan oleh ...
Afifah 
Marilah join ramai-ramai.

Segmen ni kena jawab soalan :


1.  Nama, umur dan url blog..

Nama saya Rosmalina binti Muhammad tapi kawan
panggil Niena je.. Tahun ni umur saya bakal menjejak
24 tahun. URL blog saya ialah http://my-shopping2u.com


2. Share 3 random fact about you..
- Saya lebih suka dengan keindahan alam..
saya suka water fall.. saya suka sangat dengan hijau..
- Saya tak suka kongsi banyak-banyak gambar kat orang..
setakat 1 atau 2 untuk perkenalkan kat orang..
boleh lah..
- Saya ni nampak diam.. tapi sebenarnya tak diam pun..
hehe

3. A silent reader or not.?
Sekarang ni baru nak aktifkan balik.. sebenarnya
ada manage 2-3 blog lagi.. so blog yang latest
ni orang tak kenal sangat.. tapi bila singgah
blog orang wajib tinggal jejak kat shout box..
atau comment


Lepas tu tag paling kurang 3 blogger..
here is the trick...korang kena tag follower 
korang yg paling recent..pastikan diorang 
tahu diorang ni di tag..sbb tu la nama 
segmen ni "Aku tak kenal follower aku"..

jgn lupa bg link entry korang kat entry ni

3 followers yang terkini Saya tag ialah...

2 comments:

Nurul Afifah said...

thanks for joining..akk lupa bg entry yg nak dipromote la... :)

ichsan afriadi said...

thank you :)