Saturday, May 28, 2011

SEGMEN | JOIN BLOGLIST ULANWEBLOG.COMCara saya nak dekatkan diri dengan blog yang saya follow adalah dengan melihat dashboard.. tengok ada contest yang dianjurkan oleh incik Ulan ni.. so rasa macam nak join jer..

caranya tak susah.. cuma lakukan apa yang dia suruh je.. so kita ikut jela apa kehendak penaja yer..!

Dia minta sapa yang nak join ni kena ceritakan kenapa kita wujudkan blog ni.. okeh.. jawapannya mudah je.. nama blog saya ni shopping2u.. dan mesti berkaitan dengan shopping shopping ni kan.. saya wujudkan blog ni tujuan asalnya adalah untuk membuka kedai secara online.. nak buka kedai sendiri kat luar tak mampu.. dan.. saya juga saje saje nak menulis.. nak dekatkan diri dengan dunia  luar dan boleh bertukar tukar pendapat dengan kawan kawan yang lain..

Saya join blog ni sejak bulan Jun 2010 , tapi sekarang baru aktif.. kira masih baru jugak la kan.. selama ni suka usha usha blog orang je..

Sesapa yang nak join contest ni klik SINI ye.. hadiahnya adalah topup RM10.. menarik jugak tu.. tak menang pun takpe.. mana tau lepasni boleh tambah kawan kawan lagi.. itulah fokus utama saya.. :)

1 comment:

uLan said...

tq tau join... :-)

uLan akan letakkan link blog ke dalam bloglist dalam kadar segera :-)