Saturday, May 21, 2011

Terserempak Ben Ashaari... :)

Bagi blogger semua.. mesti bila nampak abg ben ni macam nampak artis kan? haa.. macam tu la jugak dengan saya..

abg ben ni betul-betul bagus lah.. wife dia pun sporting.. saya siap sembang dengan wife dia sambil tepuk-tepuk bahu lagi!! korang pernah tak macam tu.. mana yang tak pernah mesti jeles kan? hehe.. dia siap pelawa datang umah lagi! alahai bagusnye..

lebih kurang 2 jam kami sembang.. macam-macam la kitorang sembang.. dah tu dia mintak diri nak balik.. sebelum dia balik dia sempat kasi promote undinya untuk pilihanraya 'blogger of the year'.. ayat dia lebih kurang macam ni "niena undilah ye... nanti bagitau kawan-kawan.. kalau menang abg ben nak open table semua follower abg ben.. bagitau kawan niena yang bukan blogger pun tau" .. abg ben punya gaya macam bakal adun lah.. pastu.. rasa macam nak gi toilet sesangat.. rupanya...

... saya mimpi.. perghhhh... dasyat sungguh abg ben datang berkempen... sampai lam mimpi.. hahahaha.. adoila.. mimpi rupanya... cis.. cis dan cisss lagi.. apa pun.. pada rakan blogger semua.. meh kita tunaikan kewajipan kita.. mengundi yang ni tak perlu cukup umur 21 tahun.. malah boleh undi tiap-tiap hari.. cuma klik kat SINI .. dan VOTE dia... :)





4 comments:

Nur said...

Haha.. Ingat betul2 tadi.. Lawak tul la.. Best entry ni dear!!!

Tu ar.. Frust abisla peminat kfcm tu.

my-shopping2u said...

heheh

Nur Raihana Baharuddin said...

ingatkan btol2 td..
heheh

my-shopping2u said...

tggu yg btul tah bile hehe