Monday, May 16, 2011

Walaupun saya wanita.. tapi saya ada 'makwe'

Saya sangat sayang makwe saya.. saya sangat rindukan dia.. baru semalam berpelukan dengan dia.. saya cium pipi dia.. saya kucup dahi dia.. rindunya 'makwe' saya tu.. adakah dia juga rindukan saya?

Ops.. jangan salah faham.. saya masih normal, saya masih punya perasaan pada kaum lelaki walaupun diriku masih 'single'.. makwe yang saya maksudkan ni ibu saya.. seminggu cuti bersama mak.. mak datang rumah kakak, seminggu kat Johor.. seminggu kat KL.. so saya pula ambil cuti seminggu bawak mak balik Kelantan.. kali ni AirAsia menjadi penaja perjalanan kami.. cehhh... macam rancangan nona pulak ye...!


Rindu kat mak.. biasa waktu macam ni melekat kat 'ketiak' mak.. kacau mak tidur.. biasalah.. anak manja hehe.. dah sampai Melaka ni.. dari pagi tadi sampai sekarang cuma makan 'egg mc'muffin' saja.. lepas turun dari bas terus ambil 'breakfast' kat Mc'D.. memang ketagih Mc'D.. entah apa pengangan Mc'D tu.. kalau kat rumah makan tak henti.. mana tidak.. mak asyik masak.. ni lah tukang makannya.. mak.. mak.. sedap sungguh awak masak.. hehehe.. mak.. mak.. rindunya kat MAK.. sayang mak lebih lah...

3 comments:

cik pha said...

kim salam kat "makwe" aka mak awak ye hehheheh :)

my-shopping2u said...

hehe.. baik cik pha :).. kim salam kt makwe awk gak taw

areteacar said...

rindunya mamaku! hehe..