Monday, June 20, 2011

Anda bukan lelaki sejati jika..

Anda akan dikatakan bukan lelaki sejati jika ..
  • Tengok cerita hindustan dalam keadaan tersedu-sedu menangis mengalahkan pompuan..?
  • Memandang wanita bukan muhrim dalam dengan pandangan yang tidak bernafsu..?
  • Memakai baju melayu yang kaler pink..?
  • Tidak suka bercakap mengenai hal-hal berkaitan dengan dot..dot..dot ..?
  • Membeli teddy bear sebanyak yang mungkin untuk dijadikan koleksi..?
  • Suka bunga dan coklat..? (kecuali perembat makanan pompuan)
Oh.. tidak.. bagi saya senarai di atas merupakan lelaki yang normal, sebab kekadang lelaki malu nak tunjuk yang dia suka barang-barang yang cute, dah sememangnya lelaki ni memiliki ego yang tinggi.. tapi.. lelaki akan dianggap tidak sejati apabila mereka melakukan hal ini;
  • Bercumbuan di khalayak ramai dengan bukan muhrim (harus diingat.. hanya kucing yang memiliki sikap ini..)
  • Menghembuskan asap rokok dengan gaya yang macho kekadang tu buat asap bentuk love beserta dengan anak panah sekali..
  • MAKAN MAKANAN office mate pompuan tanpa mengeluarkan notis..
  • Gagal melaksanakan tanggungjawab sebagai khalifah Allah di alamaya ini..

15 comments:

muslimbay.com said...

hehe kelakar entri ni

Ujang9897 said...

haha..gila..tp betul gak ek

niena shopping2u said...

adakah incik ujang memiliki sifat2 itu? huhuhu

SyahmiFikri said...

ades.. tul gak kann..

tapi.. tak dapat terima kalau laki yang terlalu suka bunga =(..

hgahhaa

UYC said...

fakta ke auta ni, :S

niena shopping2u said...

ini auta dari saya tapi ianya logik bukan? betul tak?

mas saari said...

husband tgk hindustan gak tapi tetap lelaki sejati...hehehee

Semut Senyum said...

lawak jugak entry ni.. tapi ada moralnye...

adan said...

sye selalu gak makan makanan office mate.. ehehe.. tp share2 la.. bukan main ambil je.

fiQ'Ra said...

alamak! kalo berlawanan dgn lelaki sejati ape eh..hik3

Green Apple said...

hembus asap bentuk love... susah nak bwat tuh.. hehe...

Manismadu84 said...

tq.for the nice n3..follow me back ye...

Sunah Sakura said...

haha~ betul, betul! yang bawah tu baru la tak sejati! huh!

Cepu said...

follower 762.. follow balik yaaa

visitme@FaTiN cOrNeR said...

betol! xsejati xmacho langsung..kiki..