Friday, June 17, 2011

Antara pompuan dan lelaki.. mana satu kuat makan?

Sebenarnya kan, antara lelaki ngan perempuan.. mana lagi kuat makan? hurm.. lelaki ke? ke perempuan? ke yang tak dapat dikesan jantina nya?

Mengikut firasat saya yang kekadang betul dan kekadang tak berapa nak betul ni.. saya rasa orang lelaki.. tul tak..? dan sape lak yang suka membelanjakan duit untuk membeli makan?

Selalunya pompuan yang beli makanan dan lelaki yang melantak habis-habisan.. saya perati kat sini, masa dok opis lama saya ngan akak yang sorang lagi je pompuan.. dan 2 lelaki, tapi geng-geng lelaki suka masuk opis kami (kawan pada 2 lelaki tu) untuk mencari makanan. habis makanan kami dirembatnya.. kekadang nak tengok habuk pun susah..

Dan bila dok opis baru ni.. saya memang suka simpan cokelat lam peti ais.. huh.. orang lelaki suka datang amik sendiri cam cokelat tu dia share duit ngan saya..

So.. keputusan saya adalah.. lelaki memang makan banyak tapi tak suka beli manakala pompuan pula suka beli makanan tapi tak sempat nak makan sebab disambar oleh lelaki.. keputusan ini MUKTAMAD.. !

15 comments:

Kalamhati said...

lelaki kuat makan...dan yg kuat makan ni org yg kurus..btul tk?hehe

miss inna said...

haha! betul2..
dr pgalaman inna, makanan memang jer cepat kena rembat habis org kawan2 lelaki nie...habis licin dorang sapu semuanya..^^

haha said...

huhu. setuju sangat2 :)

Ujang9897 said...

hahahahah....no komen..=)

Hamba Ilahi said...

jauhnya kat bawah tu kak..
kat tepi takleh ka.
please..
:)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

saya tag akak, meh join sekali

:) klik sini jum..mekaceh..

http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/memori-yang-tidak-dapat-dilupakan.html

shopping2u said...

akak punye pun letak kt bawah gak hehehe
ujang: ujang la kuat makannye hehe

Hamba Ilahi said...

kalau camtu tak jadilah..
lain kali kalau ada rezeki kita tukar feed ok.
maaf ya..
:)

♥ Princess ♥ said...

lelaki memang kuat makan..hehe

munirah said...

lelaki kuat makan.. tgk la badan dorang.. energy pun byk je..hehe

MEKAR said...

Salam.
Betul. dulu kt opis sya pun mcm tu juga. Asal letak makanan kt meja, pasti ada lelaki yg berkerumun nk makan. Selamba jer walau tanpa dipelawa. kalu nk harap diaorg beli utk mkn ramai2..huh..jgn harap ler. (kecuali yg level bos2 tu xkedekut sgt !)

suha said...

lelaki banyak makan
pompuan kuat makan

banyak mkn means kuantiti makann yg bnyk sekali makan

kuat makan means mkn berkali2 xkira la mknn skit or byk

hehe tol x?(^_^)

Anonymous said...

[url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#16135]cheap generic accutane[/url] - order accutane , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#3811 accutane no prescription

Anonymous said...

[url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#656]cheap generic accutane[/url] - cheap generic accutane , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#1034 buy accutane

Anonymous said...

[url=http://buyonlinelasixone.com/#15527]cheap lasix[/url] - lasix without prescription , http://buyonlinelasixone.com/#11313 buy cheap lasix