Tuesday, June 7, 2011

Bila dah jadi begini.. siapa nak di salahkan?


hurm.. tadi wat lawatan pagi.. saya ni memang suka sangat singgah singgah kat blog orang.. tak pun ikut je kemana mana jelah mouse ni merayap..

pastu terdetik hati ni nak bukak benda ni.. yang orang selalu dok hantar email kat saya tu la.. rasa nak gelak puas puas pun ada hihi.. isk !tak baik gelakkan orang! bukan apa.. saya pernah bagi nasihat kat diorang yang hantar email kat saya sampai saya naik tension .. dia kata macam ni lah .. "macam ni lah melayu! nak menjatuhkan orang lain.." kihkih.. sekarang sapa yang nak jatuhkan sapa?


Tu la.. bila orang cakap takmo dengar.. bukannya takde orang cakap.. kat TV pun banyak dah keluar benda benda macam ni.. so, bila dah jadi camni mula la nak buat report .. bila orang tak dengar, kata kerajaan tak amik tau.. sendiri carik penyakit.. tanggung la.. 

4 comments:

azila said...

tu yg pelik..dah macam2 kuar berita cenggini kat media, tapi stilll lg yg x amik port dan akhirnya tertipu..nauzubillah

shopping2u said...

benda ni mcm dadah la.. rmai nk cuba sdangkan da tau bahaya

Santri Nurul Iman said...

kurang informasi agaknya tu...mgkn br lg dlm dunia IT agaknya.

shopping2u said...

sbb tu kalau kte nak buat apa2 kna tnya org dlu.. pastu kte sndiri leh nilai, dri segi agama.. bnda ni halal atau tidak..