Wednesday, June 29, 2011

Bloglist dan bakal bloglist..

Memperkenalkan komentar setia saya.. harini saya nak buat sesi penghargaan buat mereka sebab sudi singgah ke sini.. dan kepada teman yang lain jugak, thanks banyak-banyak.. komen anda amat dihargai.. mereka akan berada di bloglist saya.. erk.. mintak tolong boleh? sila tinggalkan link anda serta nyatakan jantina anda.. kekadang susah nak kesan hehehe..
  1. http://syazwancdm.blogspot.com/
  2. http://www.sunahsukasakura.com/
  3. http://syrupmasin.blogspot.com/
  4. http://www.penulissenja.com/
  5. http://risnayatilammu.blogspot.com/
  6. http://nazlifestory.blogspot.com/
  7. http://www.massaari.com/
  8. http://mymekar.com/
  9. http://suhasimplelife.blogspot.com/
  10. http://platunkhaz.blogspot.com/
  11. http://laman-ayahsu.blogspot.com/
  12. http://mylife-fa.blogspot.com/
  13. http://naklempang.blogspot.com/
  14. http://visitmefatin.blogspot.com/
  15. http://misstrexs.blogspot.com/
  16. http://pojiekyra891.blogspot.com/
  17. http://lzulxocraxme.blogspot.com/
  18. http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/
  19. http://melangkahkesana.blogspot.com/
  20. http://www.tehuzz.com/
Ada orang tanya. betul ke benda ni ? yaaa.. saya percaya sebab mereka ini lah yang selalu ada bila saya nak approve komen.. widget ni bukan untuk semua komen tak silap saya.. tapi untuk yang terkini, maksud saya mungkin minggu ni.. ye kot ??

15 comments:

NasZ said...

tahniah2..huhu..

MOHD NASER.com

NasZ said...

tahniah2..huhu..

MOHD NASER.com

Syuxer said...

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

lelaki..boleh saya join?

acan ketot said...

wahh..
sonok nye adew org setia..
ngeee..

waN Mohd Salim said...

ahakssssss .. bbanyak nyeeeee mak

apik pehe said...

hehehe..apik tak sempat nk masok dalam list tu

Titisan Hujan said...

19??

waa...maceh2 terpilih

mesti akak dh tau gendre TH kn
hihihi

Kalamhati said...

whaaa tahniah2..mereka ni mmg rajin bertandang ni..=)

Syazwan said...

erima kasih niena!!..

miss inna said...

lalalalala...link blog inna ada kat situ la..btw,thx kak niena..^^

im a girl..^^

M Fizan said...

woooaaaaaarrrr..tenkiu2 ^_^

link ada tu kan..
http://nazlifestory.blogspot.com
lelaki..

hehehe..

nawal addina said...

sy laa tu ! ;)

ahahaha

syrupmasin said...

errr..thanx akak :)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

waaahhh..ada jugak..!! syoknyaa..hehehe..tenkiu akak..

fa said...

fa ada la.. hee.. :)

-sy seorg gadis- ngee :D