Sunday, June 12, 2011

Cikgu Shida balik rumah ..

Erk.. tajuk  tu takde kena mengena ngan citer hantu kak limah balik umah yer.. saje je wat tajuk camtu.. huh, sape tengok rancangan NONA hari ni? ada tengok pape tak?

Cikgu shida kan.. ha, untuk pengetahuan korang saya memang minat sesangat ngan dia.. sejak awal kemunculan dia lagi saya dah ikut 'miming' dia tu.. tapi ada gak orang tak puas ati ngan dia kan.. tapi tu lah, tak semua orang akan suka ngan perbuatan kita ni kan.

Pada saya lah.. dia buat saya hilang stress, pernah satu masa tu.. saya memang stress tahap gaban sesangat.. ngan report praktikal saya lagi.. minit yang last baru nak siapkan, pastu macam macam lagi la, memang stress la masa tu.. pastu saya tengok sepupu saya post video tu kat wall muka buku dia .. saya tengok la, pastu saya gelak sorang sorang.. dan semangat saya tuk wat keja hilang pas tengok 'miming' dia tu.. memang enjoy..

bagi sesapa yang suka kutuk dia tu memang tak patut la.. ada sebab dia wat camtu, dia bukan sewel tau.. sape kita nak tuduh tuduh orang camtu.. yang saya kureng setuju sangat.. dia bukak tudung dia tu, tu memang saya tak suka ..erm, tapi takleh nak kutuk.. sebab kutuk mengutuk orang ni mana leh kan.. dengar citer, dia berlakon untuk drama raya ni.. hurm, kita tunggu je kat astro k! wat cikgu Shida, goOd luck !!

1 comment:

anismelon said...

kenape ngn cikgu shida toh??anis ade gk dgr dgr..tp xpnh lak tngk..wee..btl btl ktingalan ketapi tanah melayu anis nie...:)