Sunday, June 5, 2011

Cinta Facebook hingga ke jinjang pelamin..

Leh caya ke cinta facebook ni? mesti antara blogger ni pun ada yang bercinta sesama blogger kan.. erm.. saya tak kata saya tak caye.. cinta tu kat memana pun leh jadi kan..

Kawan saya pun ramai yang kawin jumpa kat facebook ni.. tapi kena hati hati lah, kalau saya pun.. saya tak kesah asal lelaki tu baik, beragama.. macam Seth pun takpe ..abg Elena kata lepas kawin leh belajar tu.. hehe..

Orang lain suma dah tau kot tapi saya tak tau pasal perkahwinan Zed Zaidi ni sebab saya ni kurang minat sangat amik tau hal artis ni.. cuma suka sal keunikan kad kawin dia je.. saya baru tau tadi masa tengok rancangan nona.. pelik.. pelik.. pelik.. tapi unik dan takde sorang pun lagi punya kad kawin camtu..

Rupanya perkenalan mereka di Facebook eh.. okeh.. ni saya jumpa kad kawin dia setelah membuat search kat google.. urm.. korang jangan gelak lak eh, ye la.. cerita ni suma orang dah tau.. tapi takpe.. saya nak post gak..


Pape pun semoga Zed Zaidi dan isteri, Natalia Halimatun kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan melahirkan zuriat yang soleh serta solehah.. takmo dengar benda yang tak elok tau..


cuma tengah terfikir, lau blogger sesama blogger kawin.. kad kawin tu camne ek?

2 comments:

: husna : said...

haah, kalo blogger same blogger camner eh...cepat pilih blogger, husna nak tgok reka kad camner..hehe

shopping2u said...

hehe..tak jumpa lagi la husna hehehe, tggu husna kot???