Saturday, June 11, 2011

Gambar kite jadi model ?

Hurm.. cam biasa, walau berukbeng ni slow tapi tetap jejalan menjelajah blog orang gak.. lau yang lambat loading tu terus close tab, nanti makin sakit ati ngan incik selcom berukbeng ni.. karang tak pepasal kena campak kasi kat beruk beruk kat luar tu.. (kat sini banyak beruk / monyet ye) ..

pastu tersinggah kat porn blog .ni tak sengaja tau.. bukan bebuat tak sengaja, ada la baca skit skit, yerk !! gelik.. pasal ni pun leh wat karangan, ni mesti masa SPM dia dapat penulisan A. pastu tertengok lak gadis gadis cun jadi cover untuk model entri dia tu..

Jadi.. pada pendapat sahabat sahabat semua, dari mana dia dapat gambar tu lau bukan dari pesbuk ?takmo tulih pepanjang kang juling lak baca, lau nak letak gamba tu hati hati ye, takmo la letak aksi yang menggoda sangat.. pastu tips takmo gamba tu  kena curik dengan anasir anasir tertentu.. sila la edit skit skit, sebelum ni saye takde letak gamba kat blog tapi disebabkan bukak bisnes kecik kecik secara on9 ni kena la letak gambar walau tak banyak.. TERPAKSA !! kalau tak orang takkan caye..

jadi ..fikirlah sebelum letak gembar tu, jangan main ikut sedap ibu jari tangan je nak letak ye.. kalau gambar tu jadi model kat entri yang bagus takpe.. tapi lau yang macam tu? hurm.. mintak dijauhkan dari sume benda buruk ye..

1 comment:

Liza @ Adzriel AB said...

bila letak gambar tak fikir panjang2 memanglah jadi masalah besar. parents pun kena pantau fb anak2 yg masih sekolah.