Wednesday, June 15, 2011

GAME ANTARA BLOGGER BERMULA


NAMA KUMPULAN: JET JET SEMUT

KETUA KUMPULAN: Belog MTT

AHLI KUMPULAN seramai 10 orang yang terdiri dari blogger:

2) Ady Budika (http://www.adybudika.com)
4) Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine (http://topimagine.blogspot.com)
6) Izzat Nazmi Saiful Bahri (http://skytechxtreme.blogspot.com)

KENAPA NAMA KUMPULAN ITU DIPILIH ?

Sebab munasabahnya nama kumpulan ini di pilih adalah kerana bukan terpengaruh dengan cerita dongeng hantu kak limah tapi kerana kami teruja dengan kekentalan kak limah yang berdiri di atas bumbung lalu menerbangkan diri ke atas pokok sena tanpa kecederaan..Lantas dengan itu kekentalan hati Kak Limah akan sentiasa terpahat dalam hati kami sebagai BLOGGER..Berani untuk menghadapi apa jua situasi walau pon di kejar oleh orang Hospital Bahagia.. Kami sebagai BLOGGER tidak takot di hentam Cik Anon..Kalau Cik Anon sudi meh la singgah blog sambil poco poco lagu JET JET SEMUT :D

8 comments:

TeAqArH said...

game ape pulak ni kak niena?/_^

Sunah Sakura said...

fuhhhhhhhhhhh.... semput tak? hahahah

shopping2u said...

heheh.. leh tahan semputnye..

mas saari said...

tahniah...
sedih tak dpt join sbb FB kena block kat ofis ni..so susahlah nak bincang2 kan?

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

ahli JET JET SEMUT datang singgah... heee ~

shopping2u said...

xpe mas... nti leh cuba lgi :)

Nadya O'Conner said...

Ahli Lek-Lek Kacang Jer melawat ladang Jet Jet Semut.....:)


http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/game-antara-blogger-bermula.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

salah sorang dari ahli jet jet semut datang melawat... selamat berkenalan :)