Wednesday, June 15, 2011

Harap ASTRO megkaji balik harganya

Hurm... harga petrol RON97 dah turun seposen.. tapi harga astro nak naik.. wajar ke harga ASTRO ni naik ? bagus ke perkhidmatannya tu ..? cuba tengok  ni..
  1. Kalau hujan siaran takde..
  2. Tayang benda yang sama berulang-kali..
  3. Cerita yang kekadang tu yang ntah pape..
Kalau ikutkan kitorang takmo pakai ASTRO tapi memandangkan kat sini banyak cendawan yang tumbuh kat bumbung memasing.. pakai area biasa jadik takde siaran.. pasang ASTRO tu semata-mata nak tengok rancangan TV biasa je.. bukan rancangannya yang ntah pape tu.. isu kenaikan pakej langganan astro ni dah naik kabinet..

Harap pasni ASTRO menarik balik kenaikan harga pakej langganan tiap bulan.. untung ASTRO dah berganda, jangan jadikan alasan tarif elektrik naik ,ASTRO juga dinaikkan.. kalau servis tu AAA takpe la nak naikkan.. ni ntah pape jer.. MAAF YER ASTRO.. ter'kutuk' sikit.. uhuk.. !

7 comments:

M Fizan said...

setuju2..banyak cerita diulang2..bosan!!!

Nazzue said...

Rumah saya kalau tak pakai astro memang tak clear lgsg..tapi sy tak setuju astro naikkan hrga..

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Lisa Surihani Buat Hal Lagi

vampire's lovex said...

ini semua bajettttt bajetttt...bajet hot..hahaha astro saje je nak buat org gelabah kan...elok la kawan dengan harga minyak..main naik turun sesuka hati je..hihihi emo jap

Hamba Ilahi said...

salam dari geng enjit-enjit semut..

entahnya suma nak naikkan harga.. gaji kita bukannya naik sangat pun..

herm..

er,
saya nak buat jemputan khas untuk geng enjit-enjit semut join segmen kat blog saya plak. hadiah menarik.

jom la join.

hehe..

kat sini tau, mari promosi blog anda di sini

munirah said...

setuju.. patutnya kalau siaran berbayar tak patut ade iklan..hukhuk

angahIera said...

betul2....rugi je byr mahal tp crita byk yg ulang2+byk crita indon..mcm dh xda crita melayu...huhuhu..

sis, angahiera tag sis utk segmen GA^^

http://angahiera87.blogspot.com/2011/06/aesya-zealous-2nd-giveaway.html

kyo said...

baca enrty ni baru tau astro nak naik harga...nampak sgt den ni ketinggalan ketapi..hikhik...