Tuesday, June 28, 2011

IKLAN FREE SELAMA 24 JAM





Penulis Senja ada buat segmen ni.. sapa nak join moh le ke sana ramai-ramai ye.. mana tau kot dapat, leh dapat iklan percuma.. saya memang suka benda yang percuma ni.. hehehe..

Ok.. kenapa PS patut iklan kan akan punya blog ni? sebab blog akak ni takde orang yang kenal.. so akak nak PS perkenalkan blog akak ni.. ye la, blog PS kan dah pemes memes gitu.. top 500 alexa tuuuu... (477)

Ha.. cukup tak? akak tak larat nak kipas ko ni wahai PS... ni satu ugutan, kalo PS takmo iklankan gak.. akak tak tau la.. akak rasa akan nak stop blogging dah.. nak majuk... uhuk... ^__^

Sape-sape nak mencuba nasib.. klik la header hensem tu.. mana tau kot dapat cuba nasib kan..

4 comments:

waN Mohd Salim said...

alamak .. nk behenti blogging .. fuhhhh .. jangan la

fa said...

ugutan yg hebat tu~ hee :)
fa doakn semoga berjaya ;)

suha said...

adeih comel je ugutan tu (^_^)

erk cik niena ni usianya bape ye?

ghab van hal said...

tahniah..