Sunday, June 26, 2011

Jalan-jalan cuci mata...

Huh.. penat betul seharian ni.. baru je lepas siapkan pakaian untuk kerja esok.. penat  tadi masih terasa.. mata dah mula layu ni tapi sebelum tidur... wajib update blog dulu !!

Tadi bawak anak buah pergi The Mines.. Memula nak makan pizza, tekak ni teringin sangat nak makan tapi anak buah ni ajak makan chicken chop.. erm.. ikut je la, sekalai sekala katakan.. pastu kitorang berdua masuk Pizza San Francisco..





-Lamb Chop kegemaranku-


Nak tau kenapa gambar dia je banyak? Sebab dia dah pesan siap-siap.. "sue Na.. nanti jangan lupa upload gambar abang dalam blog sue Na tau..." .. kecik-kecik dah ramai peminat ni...

8 comments:

syrupmasin said...

haha..kecik2 dah demand macam2 nih :D

Syazwan said...

alaaa..
muok la chicken chop @ lamb chop.
tak suka ;)

nawal addina said...

ehem ! bila nak ajak nawal pulak ? haha XD

z a z a said...

sedapnye lamb chop. nak buat lah.

Pojiekyra said...

uishhh ahahaha..terliur nie

miss inna said...

2 3 tahun lagi tu, mesti anak buah akk tu da ada blog sendiri juga..^^

Ila Aqilah said...

haha..kecik-kecik dah pandai pesan cam ni..zaman kita kecik-kecik pun tak tau blog tu apa..ekeke

Sunah Sakura said...

hehehe...comel je dia, siap suh upload gambar kat blog lak..