Thursday, June 2, 2011

Jangan blogwalking time keja!

Ni la akibat blogwalking time keja.. tengah asyik asyik dok blogwalking je tetiba boss datang.. terklik kat satu blog sorang adik comel ni.. sekali ada bunyi lagu la.. boss tengok wat muka tak puas hati.. saya lak wat muka tak bersalah je.. huhuhu..
Sumpah.. pasni mute terus..! gambar kat atas tu takde kena mengena ngan tajuk entri.. nak tunjuk bakat masa kanak kanak dulu .. (=.=)

2 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam..

Sr datang dari blog abang Ben, singgah sini dan follow , salam kenal ye ! ada masa jemput ke SR.

ABU said...

haha tu la problem kalau ada lgu dlm blog..sib baikla bos aku jarang dtng kat tempat aku..keh keh..