Friday, June 24, 2011

Kenal dengan penulis muda Hilal Asyraf?

Semalam sibuk sesangat.. tak sempat nak melawat ke blog kawan-kawan yang lain.. tapi cuba untuk menjejak website Hilal Asyraf, sejak semalam cuba untuk ke website Langit Ilahi.. tapi tak dapat..

Pagi ni cuba lagi.. puas dok fikir, apsal la tak leh akses jugak ni..? baru ingat yang Langit Ilahi ni ada Fun Page.. baru lah tahu jawapannya.. kata Hilal Asyraf;

"Ini adalah hasil pelawat yang ramai, juga penggunaan kami yang agak heavy, yang menyebabkan ruang yang kami sewa selama ini sudah tidak lagi mencukupi... 
Ini sebenarnya adalah tanda, kami meningkat satu tahap lagi. Dan kami insyaAllah akan usaha untuk perbaiki, juga pertingkatkan lagi keadaan kami..."
Harap website Langit Ilahi cepat pulih =.='

8 comments:

Anum said...

patut le

::blog anak jawer:: said...

buku hilal asyraf pun best...he3

-Yok mampir diluk = serang balas artikle menghina UIA...

hanaahmad said...

prnh dgr nama die. novelis jugak kan hilal asyraf tu?

waN Mohd Salim said...

patot ps tak leh masok .. adehhhhhhh

Titisan Hujan said...

suke dgn penulisan Hilal Asyraf..santai

uLan said...

slmt ptg niena :-)

YAYA AZURA said...

student yarmouk nie..yaya dari dulu lagi mesti singah web dia..

muhamad hanif said...

oh..dah bertmbah viewer dia yaa..