Tuesday, June 28, 2011

kotak bulat promote blog

!  kotak bulat menulis !



tadi gi jalan-jalan kat blog kawan-kawan.. pastu jumpa panda comel yang ada dalam kotak bulat ni.. 

Saya rasa cam berminat nak join... sebab.. blog saya ni biasa je.. jumlah pelawat pun tak berapa ramai.. jadi apa salahnya kalau saya join kan...? kalau kawan2 nak join leh ke sana jugak
(^___^)

10 comments:

kotak bulat said...

thanks join..hope dari ni dapat tambah pembca dan follower.. dan support sesama blogger ye..

uLan said...

wah bagus nie... :-) suka dengan usaha mcm nie..

oPiE iSa said...

Nak join! Pecut kesana sekarang jugek~

Hehe..:)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini dari segmen KB promote blog kumpulan terakhir... hehe~

NasZ said...

singgah dari blog kotak bulat..

MOHD NASER.com

Cik.Tedy said...

yuhuuu..terjah dr blog KB..salam perkenalan~

shiela said...

singgah dari kotak bulat :) dah follow sudah :)

aziza esa said...

hye..dtg dr blog KB..done follow.. happy blogging..=)

Shuk_ArChie said...

Shuk singgah sini drpd segmen KB (^_^)

Shuk_ArChie said...

Shuk singgah sini drpd segmen KB (^_^)