Wednesday, June 29, 2011

List Blog Yang Aku BW

❤¸.•*" my wOndErFuL LiFe "*•.¸❤
Kalau nak join sila ringankan jari anda klik di SINI..

Kenal tak header comel tu milik sape? ye.. pandai adik-adik meneka, sapa lagi kalo bukan blog kanak-kanak OSHIN ni.. jangan risau, dia tak cakap Jepun kalo anda ke sana ye..

Sebenarnya saya dapat jemputan khas beralas karpet merah dari beliau sendiri untuk join ni.. jadi.. meh lah kita support dia sesama ok.. (^___^)

Syarat penyertaan ada di SINI..

Blog yang wajib saya melawat sangatlah banyak tak terkira, jadi.. saya list mereka ini ye..


Erk.. sapa lagi ye? sebenenarnya balik lagiii.. sila tengok di bloglist ye.. kat situ ada.. tapi ada lagi yang saya tak masukkan ^___^.. saya pilih mereka ni sebab mereka semua peramah serta rajin ...

16 comments:

suha said...

hikhik ade dlm list (^_^)

osHin said...

thanks niena :)

syrupmasin said...

err..peramag serte rajin..adoii..malu2..thanx akak :)

nurAMALLINA said...

Bilalah saya nak masuk dalam list. Kehkeh

muslimbay.com said...

baik ustazah!akn ku terjah satu persatu

fa said...

kak niena... bw tu apa? haa.. ni lagi satu soalan yg mcm nk kena lekuk~
maaff.. sy kanak2 ribena lagi ni.. hehehe :D

Anum said...

insyaallah

niena shopping2u said...

amer aka muslimbay: puhleaseee jgn panggil aku ustazah

soooooour said...

cam best.......

Sunah Sakura said...

hehehe..biorlah depa panggil ustazah... :D

thanks sayang...bw ke blog saya selalu...huhuhu...

muslimbay.com said...

hahaha.. aku tetap nk panggil ko ustazah ayu raudah gakk!

niena shopping2u said...

sunah: haha, ye la.. Sunah pn :).. xmo majuk2 lagii :)

amer: lntak ko la, jgn nyesal sudah pasni

ayie said...

good luck :)

waN Mohd Salim said...

tima kaseh makcik masokkan ps .. auuuuuuu hee

saiazuan said...

bnyk gk list2 :D



dah tengok transformers 3? movie review!!! http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

miss inna said...

inna tinggal jejak kat sini..
thx kak niena sbb sudi selalu singgah kat blog inna...selalu komen lg setiap entry inna..nak peluk sayang kak niena la..^^