Thursday, June 9, 2011

Log In YM.. menjijikkan !

Kalau dulu suka sangat berchatting.. biasa la masa memula pakai lappy dulu .. baru kenal dunia IT.. masa tu tak join chat room (masa zaman kiut dulu) .. kalau chatting pun dengan orang yang da kenal.. kenal kat friendster (zaman kegemilangan FS) ..masa tu fesbuk tak fofular cam skang ni..  kawan pun ajar la cecara nak chatting tuk join chat room ni.. da lelama tu rasa macam bosan lak.. yang pakai nama pelik pelik pun pepaham je la..

skang ni dah malas.. bosan, benci.. bila masuk chat room je macam macam nama.. suami noti la, suami sepi la.. awek gersang la.. huh.. apa faedah melepaskan nafsu di laman cyber ni? tak kurang yang tunjuk *** tu.. sama je pompuan ngan laki..

saya penah nyamar pakai nama laki, isk.. pompuan ajak wat WC, saya takmo pastu dia kata lau camtu takpela.. tengok dia punya.. haishh !saya rasa kan.. orang semacam ini punyai masalah mental tau ..

erm.. ntah, maksiat tu ada kat memana je.. dosa pun ada kat memana je.. semakin kita maju.. dosa dan pahala semakin senang kita dapat.. dua dua sama seiring..

Niena s2u: selagi di beri nafas ni.. bersyukurlah .. (dptkan rawatan sebelum terlambat)

3 comments:

HAFIZAL said...

dunia nak kiamat....semakin hampir.

shopping2u said...

yer.. tu lah hakikat yg perlu kte sedar.. DUNIA HAMPIR KIAMAT..

ct N honey said...

saya sekarang di FB cuma add kwan2 lama dan sanak saudara aje,malas nak add orang yg entah apa2.

Telemovie www.cikgushida.com tayangan untuk hari raya nanti