Tuesday, June 14, 2011

MALU SEMALU MALUNYA !!

Satu petang yang tak berapa nak indah, saya telah  di blog member yang lain.. ngan muka yang agak poyo sebab menahan mengantuk yang amat sangat saya telah  dengan luasnya !.. malangnya ketika itu boss saya telah membuat kejutan dengan membukak opis saya dengan rakusnya.. saya pun terus malu dan malu.. dia tengok muka saya sambil geleng kepala dan terus tutup pintu.. saat tu saya rasa cam nak terjun ke dalam laut kerana malu yang amat sangat !!!!

9 comments:

munirah said...

haha..lawak..boleh bayangkan situasi cam tu cmnane..kantoi!

entri:
Gempar! Laman web kerajaan Malaysia bakal digodam Khamis ni!

'CikMimiEy' said...

ahaakksss , ni kes kantoi ke akak ?

shopping2u said...

yer la.. ni kantoi menguap pastu boss bukak pintu.. adeh, malu nyeee

Elih Japahar said...

bhahaha...lawaknya :)) sy tak sempat pun buka blog time keja..busy sgt la..kat rumah br la dapat

Mr.Baiz said...

lepas tue?bos x cakap ape2 ker?

Mr.Baiz said...

lepas tue?bos x cakap ape2 ker?

shopping2u said...

@elih

sy mmng dok ngadap lappy je.. sy wat keja boss suruh jela, time xde keja sy bw je lah..hehehe,tu yg sonok jdik pa

shopping2u said...

MR.baiz
boss blah camtu je.,dia geleng pale ngan senyum je huhuhu

Atiqah Wadiah said...

oppsss..kantoi suda..hehe :)