Wednesday, June 1, 2011

Masih tak layak untuk ku promosikan blog orang...

Setelah masuk ke office lepas makan tengahari ..rutin harianku seperti biasa la apa lagi kalau tak memblogwalkingkan diri.. hehehe.. singgah sebentar rehat di SINI.. maka saya terfollow la beliau.. eh.. bukan segmen nak promosi blog ye.. saya tak layak lagi.. tapi cuma nak tunjuk ni la 1st time saya follow orang dengan nombor 2222..



Erk.. jangan lak pasni ada yang amik buat nombor ekor lak.. kalau nak dibandingkan saya dengan dia.. jauh panggang dari api.. jauh ayam dari ayam panggang.. selamat berkenalan ye cik senyum senyum.. (=.=)"

2 comments:

diana said...

terima kasih ya sudi follow saya..
saya pun baru jugak...
saya pun pernah dapat follower seratus,dua ratus orang..
tak de ratus tak de la ribu,,kan??
yang penting kita ada usaha..
selamat berblog ya...

shopping2u said...

:)