Friday, June 17, 2011

Nak mintak pendapat korang ni..


Huh.. rasa seronok sesangat bila orang sakitkan hati kita kan.. rasa cam nak gelak golek-golek sambil tepek muka sendiri ngan batu bata..

Apa pendapat korang.. tatkala korang syok tengok TV kan, tetiba orang datang pastu bukak channel lain, dia saje je tukar bukan tengok pun..

Lepas dia tukar channel dia terus berlalu pergi tanpa rasa bersalah malah mukanya seolah-olah puteri yang sedang bahagia bagaikan katak belaannya bertukar menjadi pria yang hebat..

Masa tu.. apa perasaan korang..? adakah seronok? gumbira dan ceria ?? atau rasa nak tumbuk je bear korang dengan masa sendiri sampai menembusi usus perutnya???

Niena: tengok berita tadi , kerajaan kenal pasti yang cik Anon ni warga tempatan? sape dia tu? kita bako.. kita bako..

13 comments:

jehanfrhin said...

rase cam nak bakor jer orang 2.. tips nak elakkan kejadian berikut berulang..... sembunyikan remote anda disebalik sofa~ hahahah =P

miss inna said...

geramnya bila ada org wat mcm tu kat kita..rasa geram sgt..xsuka2x! *penuh perasaan*


jom singgah kat blog inna..^^

Shuk_ArChie said...

Malaysia memerlukan penggodam2 mcm tu utk memajukan tahap security internet negara... saya bangga anak malaysia mampu melaksanakan aktiviti tu namun saya TIDAK menyokong perbuatannya... Pasal tv tu.. hahaha.. tambat jew org tu kat batang pokok.. pasti dia serik! hahaha.. peace! ;)

nuhara said...

xsopan nye klu hara mesti dah angin giler...
klu yer pun nak tukar channel mintala izin dulu

Nasriq said...

kalau aku... aku tutup je tv tu... bior dua2 tak dapat tengok... baru2 sama2 terbako...

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

Meh sini nak lempang org tuh laju-laju ..hehe ske ati jer.. tanyelah dgn berhemah kan.."eh, awak ..saya nak tkr channel nih, boleh tak?" hehehe.. :P

mas saari said...

eeeeee...dia tu sewel ke apa?
kalau dia buat kat Mas taulah nasib dia camne! geramnya..

shopping2u said...

HUH !!!!!!!!!!!!! dia buat lagi.. geram.. grrrrr

Hamba Ilahi said...

dia ada masalah dengan bf kot tu jadi camtu..
takpun mak ayah dia kat rumah asyik gaduh, dia rasa kurang kasih sayang la..tu jadi camtu..

kak niena maafkanlah dia..

hehe

er, saya nak ajak tukar feed blog ni. macam blog abg ben dengan mat gebu.

nak tak?

saya tunggu jawapannya.

Hamba Ilahi said...

dia ada masalah dengan bf kot tu jadi camtu..
takpun mak ayah dia kat rumah asyik gaduh, dia rasa kurang kasih sayang la..tu jadi camtu..

kak niena maafkanlah dia..

hehe

er, saya nak ajak tukar feed blog ni. macam blog abg ben dengan mat gebu.

nak tak?

saya tunggu jawapannya.

Hamba Ilahi said...

ok, saya dah letak kat tepi sidebar.
tak boleh letak atas pasal page jadi tak cantik..

kak niena letak la feed blog saya.

terima kasih.

:)

Hamba Ilahi said...

jauhnya..
kat tepi takleh ke?

hehe

suha said...

erk nape tetibe ade katak?


(^_^)