Wednesday, June 29, 2011

NAK PROMOSI BLOG ??


Harini saya dah promosikan beberapa blog yang baru (cheeehh... ayat cam dia ni lama sangat) maksud saya yang sama dengan saya laaaa.. ok, apa kata kita buat macam ni plak.. nak cari sapa-sapa yang betul-betul berminat.. sapa yang join insyaAllah akan di review dari blog cap ayam saya ni.. tujuan saya bukan nak berlagak best tau.. sekadar nak membantu sesama kita.. sila ikut cara dibawah;

  1. Copy Header saya dan letak link ini di entri anda. (tak perlu follow pun takpe, ikhlas)
  2. Buat tajuk "saya nak jugak di review...!"
  3. Nyatakan sebab apa blog anda patut di review. tak perlu panjang, pendek sudah..
  4. Siap..? tinggal link di ruangan komen ini.
SESAPA SAJA BOLEH JOIN.. BEN ASHAARI PUN BOLEH.. HEHEHEHE... tapi pelik ar kalo orang tak kenal dia.. Keutamaan diberi pada blogger yang masih baru.. selamat menjalankan tugas.. saya beradu dulu yee !!!!!!!!!

24 comments:

♥ Princess ♥ said...

amboi rajinnya!

contest | annis said...

http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

heheheh :)

syrupmasin said...

bagus la akak nih..err..saye bloger baru jugak kan :D

muhamad hanif said...

waaaa..

mcm-mcm style dah kan ;)

Syuxer said...

saya neh blogger baru gak kan heheh..hope2la hehe

Lulu Caldina said...

laa baru nak join.. lulu-pages kira baru.... ;)

Khairil said...

saya blogger newbie lagi...boleh join...

Lulu Caldina said...

bolehlah eh, tak boleh nak puppet ni (hentak kaki)..ekeke

TYNTHA LANA said...

nak join jugak,buleh ke?hehe

angahIera said...

nak jugak p on9 guna hp :(
blog angahiera kira newbie jgk kan??...hehehe...an??...hehehe...

weeda shakri said...

done ! http://wutevalalicious.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

fa said...

kak niena mmg terbaik au.. :)
ngee.. ;)

TeAqArH said...

teaqah join kak niena...

http://naklempang.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

♥ Elin ♥ said...

http://www.vanillacheze.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

dah tepekkkk.... ;)

Erin Lutfi said...

saya baru jugak ^^ nk cuba join. hehe

http://lovelifestoryofme.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

Gelugoq said...

siap..
http://onlinetalkie.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

iMBobo said...

thanks in advance! :)

http://imbobome.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

hanaahmad said...

wa....rajin betul kamu ya. hehe

+_Miss.Jannah_+ said...

saya pon baru juga.. ;)

akak... dah siap assignment.. hehe, sila baca :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

alif haris said...

sy pn baru juge :) hehe

Lulu Caldina said...

kak niena, mcm mana nak hantar link eh? nak join ni... maklumlah blogger baru..hoho :p

hanani nadri said...

saya masih mentah :)sila beri tunjuk ajar ^^

http://anakunclenadri.blogspot.com/2011/06/saya-nak-jugak-di-review.html

Anonymous said...

[url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#ksgzr]generic viagra[/url] - buy viagra online , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#wxnun buy viagra

Anonymous said...

[url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#jrsei]buy cialis online[/url] - buy cialis online , http://buycialispremiumpharmacy.com/#pfhac buy cialis online