Tuesday, June 28, 2011

Nak tengok gambar bogel ?

Semalam saya rasa cam sedih sesangat.. ye la call mama tak dapat, rupanya dia tertinggal handphone. sampai bengkak mata ni, ni pun masih terasa lagi tau..

erm.. masa tu tatau nak buat apa dah.. so saya rasa cam nak post gambar bogel sitikus.. ye la, dia tak pakai baju kan...? kira berbogel la tu.. erm.. tapi kan, sitikus tu ada bulu.. tak kira la, bogel la tu.. sape suh tak pakai baju..

tapi ada gak yang tak puas ati.. siap maki hamun lagi.. cik anon pun ada gak... haaa... tu la, bila tengok post yang camtu laju je ye..? bila berkaitan ngan agama? jadi.. comment yang tak sepatutnya telah saya delete..

Bagi membuktikan ramainya pembaca yang terkini.. meh saya tunjuk.. saya amik masa magrib semalam..


Saya post entri tu tengahari.. sampai kul 8 mlm pun ada yang dok baca lagi.. post tu pun saya tak promosi.. sebab semalam memang takde mod nak BW... tak pernah lagi lah dalam masa yang terkini.. ada pengunjung yang baca lebih dari 61 orang.. mengalahkan entri segmen BA plak..

Kepada sesapa yang marah tu... mintak maap la, kenapa plak nak marah? sebab misi tak berjaya ye...? hehe..

7 comments:

HAFIZAL said...

hahaha...ingat apa td

::blog anak jawer:: said...

ade tgk gak pic siti berbogel tu smlm...betul..kalau entry pasal agama susah tul org nk baca... kalau yg mcm ni laju je...hehe..

-Yok mampir diluk = anak jawa ni perempuan ke..??

mas saari said...

kalau entri yg 18SX ni memang laju je orang nak tengok!

Anum said...

hihi, buat terkejut je

Syazwan said...

entry yang ada bogel2 nie la yg macam pusang panas.hehehr

waN Mohd Salim said...

tahu pon 18 SX nih panas ... ekekek

Syuxer said...

18sx memang top search punye..:)