Monday, June 6, 2011

Nuffnang memang cekap dan tangkas.. siyes lah !

ops..  bukan mahu mengipas tau.. ! tapi nak wat kenyataan sikit pasal nuffnang ni.. saya bukan  tau..  tapi saya amat berpuas hati dengan nuffnang sebab setiap kali saya buat pertanyaan mesti staff nuffnang akan segera balas.. sebenarnya saya masih teruja ngan cik epal tu..tengok la sendiri di SINI.. memang best la jadi dia...

Kalau nak capai tahap cik epal tu.. huh.. mimpi kot tapi mana tau mimpi tu jadik kenyataan.. kan? arini pun tak sangka dapat BE gak tapi lum cukup time nak kuarkan hehehe.. thanks pada nuffnang.. ! perkhidmatan nuffnang memang mesra pelanggan ..!

2 comments:

-ytazzi- said...

heyh.....sy p0n tganga tg0k entri cik epal tuh.....kaya 0wh....tnm cte2 nk jd cm dia..hahahah

shopping2u said...

hehe.. bagus2,, cita2 yg murni ! :)