Thursday, June 23, 2011

On Duty...


Bila tengah duty macam ni.. maka hati mula teringat kat capoi di bilik tu.. apa kabarnya dia skang ni eh..

Harini sangat-sangat bizi lagi, boss meeting sampai ke sudah.. sampai lupa yang saya kena duty malam ni.. balik ke bilik tadi rancang nak rest kejap sementara tunggu magrib.. tetiba Emelly balik (housemate) tanya tak lapor duty ke..

Dah mula kelam kabut.. terlepas pandang, baju tak iron lagi.. kasut tak berkilat lagi.. kelam kabut terus pergi kerja..

Maka.. kerja lah malam ni sampai pukul 6.30 esok pagi... pastu terus masuk office.. best tak?

9 comments:

waN Mohd Salim said...

gambo sapo tu makcik

syrupmasin said...

selamat kerje :)

jehanfrhin said...

biasala tanggungjawab..
selamat bertugas =)

Syazwan said...

gambar cik abe ko ?

selamat bertugas!

cik aisha said...

slmt bertugas...:)

Syazwan said...

ooo..hehehe..

ghost writer said...

ekk..kau pranita ker?wah..!

suha said...

hehehe cik suha takde bakat n minat tok sertai pakaian seragam,apatah lagi beragam (^_^)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

smart..hihi..

pic k.niena bila pulak nk letak??kiki..

born to be an army..!!ceewaah..tersemngt pulak..