Thursday, June 2, 2011

Opocot kau kilat..

Pagi tadi tengah mencari idea idea yang bernas nak dijadikan entri.. tapi tetiba tersedak dek kerana bunyi kilat yang terlalu kuat.. bunyi macam benda meletup je.. huh.. sapa lak yang kena letup kali ni?

Kalau diikutkan nak post pagi tadi tapi rugi lak karang takde orang nak baca.. baru je post entri nak pos lagi la pulak .. (sebenarnya memang takde yang baca pun.. syok sendiri je..) lepas bunyi kilat hujan turun dengan lebat sekali..

Dalam office ni sejuk.. kena pulak dengan salji hujan lebat kat luar tu.. lagi la sejuk, sampai ke tulang hitam rasa tahap kesejukan tu.. hurm.. erk.. tulang hitam tu bentuk dia camana ek?

Huh.. sudah, sudah.. idea hilang dah.. idea.. help! help! tulun.. tulun la kembali.. puhleaseee... rasa macam nak tarik selimut dan terus tido je.. tapi bantal lak takde lak.. "sepatutnya kerajaan kena bekalkan selimut dengan bantal sekali kat dalam office ni selain dari kerusi dan meja.." detik hati kecilku..


**dikarang tadi pagi.. lupa nak post hehehe

1 comment:

'CikMimiEy' said...

CM dtg sini balek polo belog kwn baru...huhuhu..
kat sini pon bru lepas ada letrik . cuaca x mnentu skunk ni . guruh asek b'dentum ajer ......

keep in touch ^_^