Wednesday, June 8, 2011

oPsss ! kena unfollow? apo apo la bolalang -.-'

kihkihkih.. cam lawak antarabenua lak dipetang hari ni.. urm.. orang yang sama.. dan yang agak sinonim dengan gila follower.. takmo dedah sesapa ..karang dia akan mendapat kutukan yang amat sangat.. tapi bagus gak.. leh buat idea ni tuk tulih blog .. bukan kering idea tau ..!

al kisah tersebut lah kisah seorang budak yang sememangnya amik kisah kalau kita tak follow dia balik.. okeh, meh saya nak cakap..  tiap kali saya singgah blog orang, jika blog tu ringan insyaAllah saya akan follow balik, jika blog tu ada muzik otomatik saya akan close tab, nak mati kalo boss dengar?

yang si polan ni, dia dah banyak kali buat keja keja macam ni tau.. saya perasan minggu lepas.. dia follow, pastu tinggal jejak kat blog saya cam biasa la cakap "da follow, follow me back yaa.." sy gi balik blog dia... memang lambat so saya tak dapat la follow dia.. pastu dia unfollow saya balik, pastu dia wat keja cam biasa ,follow lagih.. kemudian unfollow.. dan seterusnya hingga la baru jap tadi.. saya memang tak dapat follow dia sebab lambat loading.. erk.. tengok kena unfollow pulak?

hehe.. bikin lawak je, takpe.. kalau sesapa yang takmo follow saya takpe.. yer la, blog saya ni tak pames pun kan.. tapi jangan wat keja macam tu.. sesebuah blog tu dibina sebenarnya untuk apa? kualiti atau kuantiti follower? erm.. teruskan dengan perangai buruk anda tu..

2 comments:

YAYA AZURA said...

yaya banyak kali jugak org unfollow...bior ler ...hihi...

shopping2u said...

hehe.. yg kena unfollow tu kisah tp yg kelaka nye byak2 kli dia dtg ulang alik sni ..hehe