Monday, June 27, 2011

Pencarian bloglist..

Okeh.. nampak tak sebelah kanan tu? ada bloglist..? ok.. bloglist tu akan tetap begitu.. nama-nama yang ada dalam tu memang nama yang dah terpilih.. selalu mengintai dan selalu di intai..

Saya nak tambah lagi satu.. ye la, blog saya ni nampak cam kosong sangat kan..? tengok la.. mungkin esok, lusa, tulat... akan selesai.. saya akan asingkan blogger akhwat dan blogger ikhwan.. bukan muhrim... ! haippp !! takleh dok sama.. wat masa sekarang masih lum matang lagi.. takpe..

Saya akan pilih mereka yang sering mengintai ke sini.. yang dah dok ada situ tu memang confirm akan terus bersemadi di situ.. berdasarkan jumlah komen yang ditinggalkan..

Ala... saya tau takde sapa yang heran kan..? ye la.. blog saya ni cap ayam je.. uhukkk... takde sapa yang datang menjenguk pun..

Erm.. mod masih tak ok lagi ni.. mama ku di mana kamu? oh my laling... buat diriku risau... sayang mama lebih lahh !!


17 comments:

syud@_ramli said...

hik hik hik... tanak la intai2.. nnti kena ketuat.. eh! ketumbit.. ngeh22

kotak bulat said...

wah~ menarik ni..mula mengintai ye..hehehe..

myhatiku said...

kene main intai2 la ea lepas nie..hehe
jemput join nak tau rahsia tak?
bloglist dah siap!

liyana said...

WAH..men intai2 yer..hehe

Fahmi Mustakim said...

waaaahh, kena tonjolkan diri lebih ni..

"Saya selalu intai blog ni" :P

angahIera said...

wah...blog angahiera selalu d intai sis niena^^thank :)
angahiera pun sllu singgah sini cuma jarang tinggalkan jejak..hehehe..

syrupmasin said...

cap ayam?? haha..ta la akak :D

Scarlett O'Hara said...

Ok apa cap ayam.Saya ni ha cap itik je.Lagi orang tak pandang.Nak join jugak kat blist tu boleh?

Tea said...

hehehe... mcm best je.. nmpk kelainan d ctu... :D

cinonex coreyan said...

kat cinonex tak mau intai ker??..hehe

Ums Niza said...

ada gak singgah tu...jangan terlalu rendah diri...

HAFIZAL said...

HEEE...kena intai plak

HAFIZAL said...

bagi lah saya peluang masuk dalam senarai blog list

Titisan Hujan said...

waa..dh ade blog yg bkenan tuk diintai n mengintai la tu yerk

Vinicius Ramos said...

Teach me ! =D

efa nur said...

efa folow sini..nk intai sini selalu laaa.. :)

Jom Terjah Sini :)

ChentaMusek said...

Salam Blogger :) Che mad datang bertandang

Nice blogger ! Harap anda dapan jenguk kembali ke blog saya dan sertai segmen saya

hadiah menarik menanti :)

http://belogchemad.blogspot.com/2011/06/segmen-la-tahzan-mencari-erti-hidup.html