Wednesday, June 22, 2011

Saya manusia yang sibuk.. =.='


Percaya atau tidak.. ni lah hakikatnya.. baru je sampai ke rumah ni, harini.. bizi yang teramat sangat. Kat kiri call masuk, kanan call masuk.. kedua-dua handphone punnnn ada calling masuk jugak..

Harini ada interview.. ramai sangat-sangat, sebagai seorang PA yang best.. kena la sediakan apa yang patut muehehee...

Kontraktor pun jumpa CO pukul 5 lebih, sebab tunggu interview punya lama sangat... dalam hati ni, panasss je rasa.. tapi sabau je lah.. KERJA... nak buat macam mana kan.. menanti hari esok pula bagaimana..

SAYA SAYANG BOSS SAYA.. <<<apa motif ni????

2 comments:

M Fizan said...

hoho..saya ada banyak tangan..jadi saya tak sibuk :P

cik pulau said...

motiff kat bawah tu ialah nak mengampu boss..
supaya esok tak busy lagi..
hehehe..

take care..^^,