Thursday, June 30, 2011

Saya nak bakar blogspot..!!!!! grrr…

Blogspot ni selalu buat hal.. harap-harap takkan lama lah.. seksa saya menanggung derita ni.. bila berjalan ke blog kawan-kawan.. teringin je nak komen entri mereka.. tapi.. apakan daya..? saya cuma insan yang lemah.. chewahh…

Apa kena la dengan blogspot ni.. lebih kurang 3 minggu dah saya takleh nak akses dashboard.. sekarang ni plak masalah takleh nak log in blog.. oh.. sangat sedih dan menderita sekali.. saya rasa macam nak pencen sekarang jugak..

Tadi ramai jugak yang mengadu masalah yang sama.. tapi bila ke blog orang lain.. ada je orang leh komen-komen.. isk.. mula la rasa cam nak nangis je.. blogspot dah banyak kali bergurau ngan saya sebenarnya.. dah 3 kali saya takleh nak akses blog.. akaun kena remove.. saya tak tau salah apa yang saya dah buat.. dah 3 kali verify email… huh.. !! dah la bayar harga domain 10usd..

Nak merungut pun tak kemana juga… tetap gila blog jugak kan.. nasib baik ada Window Live Writer ni.. atas nasihat dari Ben Ashaari dulu.. saya dah download.. so… kawan-kawan kalau rasa nak tulis entri bila ada masalah.. sila la download window live writer ye… nak upload gambar pun senang…

16 comments:

Alya Esprézzo said...

cmne nak donlodd yang??

Tea said...

ape kena lah ekk blogspot. ni. huhu....

oPiE iSa said...

Aduh, siannye akak. Sabar ea...

a loqman said...

ziarah tgh hari

TeAqArH said...

function Window Live Writer ni cmne kak niena???
teaqah plak...blogspot.selalu bergurau tang folower..ase nak nangis susah nak bw..:(

waN Mohd Salim said...

cian akak .. huhuhh

fa said...

window live writter?
owh... nnti fa cuba download utk langkah berjaga2..
terima kasih au kak niena di atas info ini.. ;)

Cik Ezy said...

stakat ni saye ok je lg..
cume aritu je mslh follower..

♥ Princess ♥ said...

yeke? xpenah plak jd mcm tu..mungkin sbb jaran bersama blog...kesibukan (T_T)

~HanAlia said...

pakai chrome ke?? emm mmg masalah...han tukar pkai internet explore xpn firefox...firefox pn kdg2 mslh gak..haihhh..

Sunah Sakura said...

sabar eks~ hehehe..kene clear cookies setiap kali nak post..

Tea said...

huhu.. sabar ye niena.. hmm..

Ku Azhar said...

kita snasib la kak niena! :D

kiesya said...

setuju!!kdg2 byk bnda nk post tpi xleh buka...

senang2 lawatlah ye...

duniakiesya.blogspot.com

angahIera said...

iera pun sama...xleh nak log in blog pagi td p skrang dh ok...xtau lah esok2...akak, cmner nak download window yg akak bgtau 2??..

Pojiekyra said...

kakak cmnew nk download..??gtaw please huhu..me also blog problem