Saturday, June 18, 2011

Saya pun nak tunjuk Alexa..

Hehe.. ngada-ngada, orang tunjuk alexa, saya pun nak tunjuk gak.. takpe la.. jumlah banyak pun, semalam cek 23++, harini macam ni 2192 di Malaysia..

Mana la tau kot-kot pasni dok bawah maybank pulak.. hehehe (angan-angan mat jenin sungguh..!)

13 comments:

Acik said...

wow ... berapa lamalah kena berblog utk dapatkan alexa sebegitu ... tahniah!

uLan said...

bagus bagus... :-) kalau trafik maintain,cepat lagi naik rank tu... :-)ulan sikit lagi nak kurang dari 1000

nunui Joe said...

hihi sy suka Alexa. siap donlod lg. :D:D

Sunah Sakura said...

wow!!! 2192! ok la tu!

shopping2u said...

acik: sy ni bru lgi xsmpai 2 blan,
ulan: hehe..ulan la yg ajar dolu2
nunui hoe: :)
sunah:hehehe..**blushing, ngengade kn nk letak jugak yg ni

mas saari said...

oklah tu...keep it up!
Mas tak pernah check pun, mesti puluh2 ribu kan?

Udy said...

:)

NzA said...

wow...hebat...Tahniah.

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

kak niena , i tag U
Check it out here ..
Here's the link :

http://norhafeezah.blogspot.com/2011/06/pencarian-blog-terbaik-2011-blog-list.html

Mekaceh :D

nunui Joe said...

alexa punya icon. hehehhe
nnt kalo da donlod. dia akan paparkan rank blog org lain dlm mozila/google chrome yg kta guna. Lgpun ia mempercepatkan trafik naik juga. ehehehe ;)

shopping2u said...

oo.. sy kna study blk ni!

Jiejah Gorjes said...

akk dok reti guna menatang tuh kih3

suha said...

dh cek,8000 lebih (^_^)

haha ekceli tatau pon alexa ni hape ~ngee