Sunday, June 26, 2011

Sejuk je dapat lelaki macam ni..

Ibu mana yang tak seronok, tak bahagia.. dapat anak yang macam ni kan.. kalau saya esok nanti, saya nak didik anak-anak saya jadi macam ni.. tu lah impian dan cita-cita tertinggi saya.. InsyaAllah.. moga menjadi kenyataan.. jadikan mereka Hafiz atau Hafizah ..

Harini baru pertama kali tengok rancangan Imam Muda.. selama ni bukan takmo tengok tapi TV tu bukan milik saya, housemate saya tu yang punya.. saya ni menumpang je .. kawan saya takde malam ni, dia duty.. tapi dia sangat baik ..

Suka tengok diorang.. sejuk je mata tengok muka masing-masing, kalau lah dapat suami macam ni, syukur sangat-sangat.. moga Allah kurniakan nanti.. anak buah saya ada jugak pergi temuduga imam muda ni, tapi takleh masuk sebab dia nak ke Madinah, study kat sana..



26 comments:

nawal addina said...

alahai , aman tau kak ;)

liyana said...

mmg sjuk..^_^

Syazwan said...

sejuk je..hehe
semoga dapat suami yang macam tu atau lebih baik dari tu.hehe.

tak la..memang tak suka western.
suka masakan kampung.

visitme@FaTiN cOrNeR said...

memang suci ja wajah diorg..

Pojiekyra said...

wahhh kalo dpt~~~tp atiku y satu :)

Tea said...

harap2 dpt lelaki sebaik ni. :)

alif ismail said...

sejuk mata xpe...jangan sejuk badan...

takut demam je...huhhuhu

angahIera said...

angahiera follow imam muda...jumaat nie dah final...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg semua wanita ingin kan lelaki yg baik

Shuk_ArChie said...

Mak saya kata muka mereka nampak bercahaya... huhuhu

♥ Elin ♥ said...

insyallh...1 hari nanti pasti jumpe jodoh seperti iman muda ;)

Alya Esprézzo said...

huhuh..imam muda, hee sorry syg alya baru follow.. T______T

Adie shahrul said...

dapat komen ... klik je jt comment...

cik pha said...

insyaAllah akan dapat anak2 y baek..amin =)

Sunah Sakura said...

alhamdulillah... tenang hati kan... nanti pun nak didik anak2 supaya jadi soleh dan solehah... insya'Allah... :)

miss inna said...

mak inna asyik cakap suruh cari suami mcm dlm iman muda tue..hehe!

Gua Syed said...

:) hai nina.. mane nk chat.. sori mlm ni pning skit.. xnmpak..

..aZhAri.cOm.. said...

ehem... betul2..^_^

Kak Yong said...

sue na kan ustazah
rilek arrr sue na
mesti dapat ustat jugak!
sue na ustazah rock!hehehe

Gua Syed said...

patut la pkai tropong pon xnmpak.. hhehe.. just follow u back..

muhamad hanif said...

ahahha..

kau nak yg mna ? meh na knalkn ..

TeAqArH said...

tibe2 terigtkan anak saudara...dia suke sangat menyanyi2..bile kakak ipar tanye..da besar nanti nak jd penyanyi ke???igtkan dya nak angguk..rupenye dia jawab..tak..adam nak jd imam muda...wau.terharunye..budak kecik kan x pandai menipu..^_^

CikFF said...

:)

gedek! said...

Nak pakai songkok jugak lah...

M Fizan said...

kalau semua nak imam muda, laki lain makan pasir lar..haha

MEKAR said...

ada nur di wajah mereka. semoga cita2 mu terlaksana