Wednesday, June 22, 2011

Siapa mampu terangkan? akan dapat hadiah


Berlainan warna tetapi tujuannya tetap sama..

kalau sahabat sudi, sila terangkan "berlainan warna tetapi tujuannya tetap sama" yang dimaksudkan oleh saya.. sapa yang mampu memberi penerangan yang best.. saya akan bagi hadiah.. hadiah tu akan di post.. hadiah misteri tapi jangan risau..! bukan asid !!
(dalam Malaysia je)
  • Buat satu entri bertajuk "NIENA: maksud di sebalik gambar"
  • Ceritakan apa yang dimaksudkan "berlainan warna tetapi tujuannya tetap sama"
  • Terpulang pada anda nak copy banner @ gambar tu.. dua-dua sekali pun boleh, kalo takmo letak pun takpe.. TIADA PAKSAAN..
  • Sebarkan pada sahabat-sahabat anda, tapi tiada paksaan.. tinggalkan link anda di ruangan komen ye..
  • INI BUKAN CONTEST.. sekadar menguji minda je.. =.='
  • OPS.. terpulang pada anda, tiada klu dari saya.. cuma terangkan je apa yang anda dapat jelaskan.. tak kira lah apa-apa pun.. okayy... selamat mencuba

12 comments:

alif ismail said...

baGi lah tips ataU clue ciKit..huhuhu

Eja GaNu said...

ahakkk nk tips gak.. haha

syrupmasin said...

betol2..clue sikit :D

diana said...

baru pasang read more ye???
tak berapa suka read more..:p

mimie saie nie said...

betul2 nak tips la juga

DaLiLa said...

teka teki ke ni???pen ke??macam2 kaler tapi tujuan nya stil satu...menulis dan melukis.....ke??

selendang merah said...

hurmm...x suka lah readmore leceh sikit lah kak...^-^

pasal maksud yg kat ats tu tak kira warna kulit kita tetapa satu agama iaitu islam...

kalau berkaitan dengan dunia blog lak tak kira lah bagaimana jenis corak penulisan kita, kita tetap seorang blogger...

ABU said...

rambut sama hitam, hati lain lain ^^

NasZ said...

hehehe..lain kaler..tujuan sama..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

nurAMALLINA said...

Ina join tauu!

http://nuramallinapotpet.blogspot.com/2011/06/niena-maksud-di-sebalik-gambar.html

Wanzi said...

bagus...bagus nti leh join ni

putERi-kAtEk said...

saja2 nak cuba kasi pendapat...hehehehee...

http://www.puterikatek.com/2011/06/niena-maksud-disebalik-gambar.html