Wednesday, June 29, 2011

Siapa nak promosi blog ?


Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim... Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera buat pembaca yang bukan muslim..

Alhamdulillah.. kita masih diberi peluang untuk terus hidup dan bernafas.. kita masih dibenarkan menerusi pengembaraan ini.. nafas kita masih diberikan tanpa kurang sedikitpun... kenapa kita masih lagi tidak mensyukuri segala nikmatnya ?? nikmat Allah mana yang kita dustakan..?

Hari ni saya rasa macam nak buat promosi blog orang je.. layak ke anda rasa? hehe.. dulu pun saya ada buat jugak , cheh.. dulu konon.. bukan laa, maksud saya baru-baru ni, sekarang ni kan sibuk sikit.. tapi takpe.. demi menghargai sahabat-sahabat yang berkunjung ke sini.. saya akan promosikan blog anda.. keutamaan diberikan pada blog yang masih baru.. ala-ala baby gitu..

Saya nak adakan promosi blog ni bukan sebab nak berlagak ke apa.. bagi membantu kita semua, tak best la makan sorang-sorang kan? walaupun kuasa saya ni tak besar mana, sekurang-kurangnya kita sesama mencuba.. anda tak perlu buat apa-apa.. cuba rajin-rajin la jenguk ke sini hehehe.. bukan rasuah tauuu !!!

Ok lah.. selamat memulakan tugas dengan ceria dan penuh keikhlasan !!!!!

17 comments:

Naim said...

ustazah ni pahi2 lagih bobok doh hehe..abe long ok kt sini mgu depe be long kelik

z a z a said...

bkn la, camera saye tu harga dia RM449.95 je. hihi

Lulu Caldina said...

cantik gambar tu :)

Manismadu84 said...

stuju sangat...jgn lupa blog saye ye.... http://www.manismadu84.blogspot.com

fa said...

wah.. nak2!! *sambil buat muka kegirangan ala2 gebu mencomel~ hee ;D
blog fa masih baby lagi ni~ *terdgr suara bunyi tangisan baby~
ngee.. :)

oPiE iSa said...

Tgk tajuk belum bace entri lagi sy dah angkat tgn tinggi2.. Hehehehhehehehhehehehehe~

Syuxer said...

layak...:)...semoga promosi anda dapat memberi manfaat kepada yang dipromosi itu..

Ahmad Azim Asri said...

nice blog......hehehe

Sunah Sakura said...

blog saya, blog saya!!! :p

osHin said...

nak jugak !!! hihi

Ku Azhar said...

ala.....dh terlewat dh..huhu..NK jgak!! T-T

Afiq Ryunosuke said...

leh ke kalau saya join????
blog saya pon umur still sebulan~~~

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/06/sekuntum-mawar-untuk-makcik.html

akak .. tengok nih

PinKy MoMMa said...

blog sis pun baby lagi hehehe..saya mau! saya mau!

Ila Aqilah said...

blog qilah sekali boleh :)
kalau ada pape komen tentang blog qilah..nak tau gak..:) thee

sakura_sue said...

jemputlah dtg blog kite.. :)

Wafa Aznan said...

hello :D wafa singgah blog ni utk pertama kali :) btw , jemput jemput lah singgah blog saya ^^ hihi ,