Thursday, June 30, 2011

Sila Support Mereka #1

Yang ni memang gila contest atau segmen.. sesapa nak suh dia join segmen.. jemput je
Dia suka main belon.. kalo sesapa ada minat yang sama. sila ke sana



kalau nak tau kenapa blog dia patut di review.. sila ke sana ye..


ape yang terlintas di medula oblongata cik debab,itulah yang dititipkan
Yang ni plak memang rajin dan peramah.. selalu je komen kat entri saya ni.. boleh ke sana berkenalan dengan beliau.. (kalau dah lama tak kena lempang, sila gi mintak dengan beliau)


Saya review 3 dulu yaaa... InsyaAllah pasni ada yang seterusnya.. kalau ada salah silap mereka, sila tegur dengan penuh "totokrono" kalo tak paham apa maksud tu.. sila tanya belog ANAK JAWA

Kalau berkenan sila lah follow.. jangan risau, mereka semua rajin-rajin belaka.. "(^.^)"

12 comments:

azam said...

promosi²....bagus nih....
promote skit.....hehehe...tapi header xde....baru terdelete

fa said...

fa dlm perjalanan ke blog2 tersebut..
hee.. :)

Bui Idzra Ryn said...

bui otw..hehe..

muslimbay.com said...

yelah ayu raudah kesana sekarang

waN Mohd Salim said...

pomote2 .. hahaaa

ok akak .. jap nk buh feed akak .. btw konfem adik kat fb tau ..

MisS HoNeY said...

waa...promote2 :)
o da way nk g blog dieowg la nie..hehe

Cik Ezy said...

rajin review ye..
review la cik ezy jgk..
keh3

HAFIZAL said...

wah terbaik dari tuan blog...siap promote blog kawan2 lagi...blog sy tak nak promote ker

Isteri Encek Bard said...

best nie review blog kengkawan

Nikmat Iman dan Islam said...

support menyaport amalan mulia :-)

Ila Aqilah said...

datang terjah mereka :)

TeAqArH said...

thnx kak niena..^_^...tqah pun review jugak rakan2 yang kak niena promote(yg join segment..)