Tuesday, June 28, 2011

Tahniah buat..Ben Ashaari..

Santai Bersama BEN ASHAARI
-opsss.. ini bukan segmen yeee! laju je nak join eh..!-


Sebenarnya entri ni patut di post dari tadi lagi, tapi masa tu kalut nak balik.. nak beli barang sikit.. Tak tau camana cara nak ucapkan tahniah buat Ben Ashaari.. kepada sesapa yang dengki.. sakit hati, nyampah ngan dia tu.. sekarang ni dah terbukti dah.. orang yang suka dok umpat dan mengata dia tu ada dapat ??? ada.. dapat dosa je la kan..

image

Dia banyak membantu blogger-blogger baru macam saya ni.. banyak tunjuk ajar yang dia bagi, kalau kita nak tanya pape, email je kat dia.. insyaAllah.. laju je dia balas..

Saya dulu memang langsung tak tau apa.. kalau agak-agak tak paham je dalam dunia blog ni.. saya akan tanya dia.. dia sombong? taklah... dia tak blogwalking? mana korang tau? takkan dia nak balas setiap komen yang kita comment kat dia tu? satu entri ada lebih 50 comment... tak ke leh kena sawan kalo nak kena balas setiap komen tu? cukup lah penghargaan yang dia buat pada kita melalui segmen-segmen dan promosi blog kita ni..

Sob.. sobb.. saya pun nak nangis.. tumpang gembira, memang dia layak dapat top 6 tu.. tahniah lagi sekali buat Ben Ashaari.. sungguh, anda adalah sifu terhebat..

Kalau anda masih ingat.. belog MTT ada buat segmen khas, penghargaan untuk Ben Ashaari.. tapi, segala post dia terhapus maka  segmen khas tu dah terpadam akibat kekejaman blogspot ini.. ni lah contoh segmen tersebut.. klik SINI..

Apa pun tahniah buat Ben Ashaari lagi sepuluh kali.. sila jangan menangis sebab terharu akibat tercalon di peringkat top 6 finalist yeee..

15 comments:

nawal addina said...

dia mmg layak pon :)

arfah said...

betul2x....walaupun saya masih baru di dunia blogging ni..banyak segmen dia yang sangat membantu insan kerdil macam saya ini... :)

BEN ASHAARI said...

huhu..terima kasihhhhhh semua :)

zulkbo said...

salam..
tahniah buat Ben
blogger tegar sepenuh masa

niena shopping2u said...

sekali lgi rasa cam nk nangis..incik BA komen entri ni..

Pojiekyra said...

tbaik la :D

waN Mohd Salim said...

hee BA terbaik ar akak

miss inna said...

kak niena mesti da lompat2 kegirangan nie abg ben dtg komen entry kak niena..anyway, congrates utk abg ben...^^

Alya Esprézzo said...

tahniah abg ben, ermm alya suka cara niena sampaikan entri nie..siapa yg dengki, tak puas hati ngn abg ben tu ade dpt ke benda mcm nie? dpt dosa ade laa..haih

tahniah buat abg ben..

suha said...

abg ben memang ensem n hebat (^_^)

sergeant keroro said...

abg ben memang layak, hehe XD

bila lah keroro boleh jadi camtu, haha :P

solomolo said...

cayalah Abg Ben !~

♥ Princess ♥ said...

wauu,,,hebat,,

Bui Idzra Ryn said...

wah..seronok nyer niena,abang Ben komen entri..hehe..tahniah2..caya lah

TeAqArH said...

tahniah abg ben...^_^