Thursday, June 23, 2011

TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG

Santai Bersama BEN ASHAARI

NAK JOIN SILA KLIK SINI


blog yang nak di hack SUNAH
nak tau kenapa?
sebab dia la yang gitau saya ada segmen ni..
.
.
PESANAN SAYA KEPADA BELIAU ADALAH:
blog itu akan bertukar nama, bukan sunahsukasakura lagi..
tapi nienasukarose

17 comments:

azam said...

saya Anonymous...saya akan hack BLOG anda

DaLiLa said...

http://nurdalila-abdullah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

+_Miss.Jannah_+ said...

hehehe.. tag di sini :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-nohisme.html

Dayana AZ said...

hahaha kreatif3! :D

http://herstylestoriie.blogspot.com

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Sunah Sakura said...

ahahahhahahhahha! kejiiiiiiiiiiiiiii! ahahahha~ adehhhhhh! gelak guling2 baca! wahahhaha~

waN Mohd Salim said...

saye nak hack blog makcik bole keeeee

Lulu Caldina said...

ceh, dupdap dup dap, lulu yang takut.. bayangkan kalau lulu-pages sasarannya, entah tukar jadi apa eh blog tu

fRaMe+LenSeS said...

nadh datang nak hack ni.. bek wat muka takut kaih.. :P

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

solomolo said...

nasib baik bukan blog solomolo...
hahaha...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

nak hack sini... bole.. bagitahu dulu ni... heee~

K O R I E said...

kedai shopping pun nk hack org ka?
hahah~ lawak jea.. dtg singgah dri BA segmen.

Korie pun hack orang jugak...
Siapakah? meh terjah.

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

osHin said...

datang nak hack nih !!! hahaha

emeera asnary said...

sunah tu anak buah pak cik beng, baek hack duo duo, hehehe

btw, dah follow kamu =)