Tuesday, June 28, 2011

Terkena dengan boss..

CO baru je masuk office.. cam biasa la dia, pepagi lagi tekan loceng panggil saya, rindu katakan.. hehe.. dia suruh call sorang staff,


Sekali silap panggil orang.. dah nama sama.. Rizam dan Ruzam.. dok plak department yang sama.. nasib baik tak marah.. biasa la boss ai ni kan baik orangnya.. 

Lebih kurang 3 minit lepas tu dia panggil lagi.. selaki dia tanya.. "I nak panggil you ni apa? nama penuh atau Niena..?"

Cheh.. saje je boss ni nak perli aku pepagi buta.. semalam terkantoi facebook ngan dia.. sampai skang dia dok perli-perli lagi.. nasib baik la dia ni boss, kalo tidak dah lama kena babab...

-tapi dia sangat baik ... (^.^)

2 comments:

azam said...

oklah tu....

NasZ said...

uish..dapat bos baik..hehe..

MOHD NASER.com