Monday, June 27, 2011

YA Allah.. selamatkan Mama..

MA.. kenapa call mama dari tadi tak boleh.. Ya Allah, risaunya.. risau sangat-sangat.. rasa macam nak balik sekarang jugak..

Biasanya kalau call mama mesti dia terus jawab, mungkin handphone dia tertinggal kot.. call jiran pun, susah.. pakcik tu pekak.. lain ditanya, lain di jawab... sekali handpone aku ni yang kena baling tadi..

Call anak buah pun tak dapat.. call kawan yang keja ngan mama pun tak dapat.. susah betul la kalau suka tukar-tukar no phone ni, cam tu la kalau orang bajet DIVA..

Risau sangat.. ma dah la dok sorang-sorang je kat rumah.. erm... takmo pikir buruk-buruk, mungkin handphone tertinggal kot..? biasa lah.. dah tua.. ish.. tapi... tak tahan dah rasa ni, air mata laju je dok mengalir ni..

Ma.. tolong la jawab call ni... pleaseeee...

12 comments:

Fahmi Mustakim said...

lupa cas bateri handset kot..

tenangkan fikiran dlu..insyaAllah takde pape..

cik pulau said...

insyaAllah..
mudah-mudahan mama takde pape..

p/s: nk join gathering kat KB??

Alya Esprézzo said...

yela tu, mama tertinggal fon..jgn pikir bukan2 eyh..sabar..

nawal addina said...

sabar kak , try lagi :)

Bui Idzra Ryn said...

jgn fikir yg bukan2 dear..try sampai dpt ea..insyallah,takder apa2 tu..amin..

waN Mohd Salim said...

asl sedeh ni akak .. huhu

tiqa ramlan said...

doa banyak2 agar mama awak takde ape2 oke.. chill jer.. :)

syrupmasin said...

selalu jugak jadi macam nih..rupenye phone mak habis bateri..errmm saba eh akak :)

Sunah Sakura said...

dear...moga semuanya baik2 je ye...

uLan said...

aduhhh kenapa la mama niena tak angkat phone tu???? sabar ya niena,cuba lagi cuba lagi dan cuba lagi... risau pula ulan ni..

Atiqah Wadiah said...

sy pon risau klu kol sum1,dia x pick up fon..pk -ve jerk tp k.niena jgn pk -ve sgt yerk..sy doakan mak akk slamat

MEKAR said...

mama buka blog ni tak? mmm..

Nieza bawa btenang. mungkin hp dia terselit kat mana2. mungkin dia lupa tselit di mana2 tu