Sunday, June 19, 2011

you..!! kita kan lelaki sejati.. !!

Al-kisahnya.. masa saya study kat kolej dulu..kalau nak masuk kelas saya akan gunakan lift.. biasa la nak manjakan lemak-lemak yang ada.. kalau naik tangga kurus pulak karang.. susah hati mak nanti.

Satu pagi tu sesak sangat.. saya guna la lift tu jugak, semua dok serbu.. saya ngan kawan yang lain ambik kedudukan yang stategik semasa menunggu.. kami dengan sekumpulan lagi ntah tak tau dari mana keturunannya dibenarkan masuk oleh pak guard (indian) yang menjaga keamanan lift tersebut.. mereka semua cun dan seksi.. malah sempat menjeling ke arah kami yang comot ni..

bila sampai je kat tingkat mereka nak pergi tu, lift takleh bukak.. kami dengar suara lelaki dan kami berpandangan antara kami.. uncle tu boleh speaking bahasa melayu dengan betul ke? hanya ada guard tu je yang lelaki.. kemudian dengar suara lelaki lagi.. kali ni ramai.. dan..

" eh ualss...kita bukak la lift ni.. kita kan lelakiii.. ewww.." jerit salah seorang dari mereka sambil tertonggek-tonggek bontot bukak lift cam nak kopek buah durian plak.. erk.. nyah ropanya..

12 comments:

Syazwan said...

heeee..nyah..geli..

slumberdek said...

hehehe....sebut pasal lif saya tak suka naik lif kalau ramai2 ada bauk ketiak geli la. hehhe

Abang Stalker said...

hahahaha..euwwwww...asal x tendang je bontot dia.haha..lawak2. ^^

hasLeE NEe said...

hahhaa.. laa.. rupenye nyah..~ hahaha...

Ariel Pocong said...

hahaha....nyah k??
al kisah

Tieyha said...

haha...igt kan pe td suspen je mse dgr sore laki td tuh..upenyew...n*** ..haha

miss inna said...

tu la masa dorang nak serlahkan kejantanan masing2...^^

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hahahaha..eeuuwww(versi anwarhadi)..nyah rupanya..

schaze zainn said...

ekeke. mesti rasa geli kan.
schaze dulu pon penah jumpa gak nyah.
memang lawa giler la, siap kebaya gitu pakai..
bile die cakap je. mak aiii. garau giler..haha

syieda said...

ohh..tulun2..lift xleh buka...ekeke klkar la..adehh ^_^

sergeant keroro said...

euwwww, nyah!!

T.T

ABU said...

hahahaa mengong tak kengok ke adams aple dia seblom masuk lif..hahaha gelak..