Thursday, July 14, 2011

Air mata melimpah plak malam ni..

Baru lepas tengok citer "Sekali Lagi".. **ujang mesti suka sebab lakonan Lisa Surihani dia.. menerusi saluran Astro First, cite tu memang best.. kelakar.. tapi sedih.. Arman ada penyakit 'automatik' ..

Tetiba plak teringat kat sorang kawan saya.. kitorang panggil dia automatik.. sebab mulut dia memang automatik.. keseluruhan cerita tu bagus bagi saya.. membuatkan hosmet saya nangis sampai tersedu.. **saya tak ye, sila percaya !!

Ok.. ni saya list senarai promosi blog.. sorry tak dapat upload header.. tenet tak mengizinkan (~.~) macam ni pun boleh kan...? ok.. saya pilih yang ni dulu.. mana yang terawal

Senarai Promosi Blog Siri Empat

  1. http://ejahashim88.blogspot.com/
  2. http://daridapuridah.blogspot.com/
  3. http://cubecloset77.blogspot.com/
  4. http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/
  5. http://monolog25.blogspot.com/
  6. http://ceriteraditinta.blogspot.com/
  7. http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/
  8. http://anismelon.blogspot.com/


Selamat berkenalan dengan mereka semua (-.-)'

Ini pula senarai;


siapa nak join GA
boleh ke #SINI

21 comments:

ghost writer said...

belum pernah bersedih tengok citer melayu..siyes,ia masih belum mampu tewaskan filem tamil..haha

syrupmasin said...

sangt menghayati cerite betol la akak nih :D

Nasriq said...

ada orang buat sakit hati ke?

Niena Pengembara Ilahi said...

haha.. klo ada kena mengena ngan hidup mst akan rasa sedih secara otomatik :D

cite tamil agak kureng ~.~

+_Miss.Jannah_+ said...

shaheizy sam yang kacak... auchhh :D

Niena Pengembara Ilahi said...

Fahrin ahmad lgi kaacak :D

Syazwan Che Deraman said...

ye ke tak nanges..

tadi minta tisu tu!.
hehe..

kenapa dengan ujang?

Ku Azhar said...

hehehe....ingt kowt nangis sbb ape la nie..penat kumpul org2 kmpung :p hehehe..kak niena..sorry mlm nie br smpat bw..

~HanAlia said...

huhu teringin nk tgk citer tu biler bca ape yg akak tulis ni..

Bigdaddyz said...

tak kisah apa filem janji sedap di tonton...:)

bungaitucantik said...

wah..beznyer tgok wayang..argghh biler la yana dpt tgok wyg neh~

amna said...

kawan saya baru tgk 2 hari lepas. dia kata "kalau rasa nak cuci mata boleh la datang panggung tengok cite ni.." terkesan la tu.. kikiki ^^

alif haris said...

aicece .. jiwa kental la ni tak tumpah air mata :D haha

hanaahmad said...

tak sempat lg tgk cte tu..wa..tertarik dengan komen ghost writer. hahahah...

Ibnushukran said...

sekali lagi macam best je.. p automatik maksud pnyakit apa.. huhu..pending plak..

NadiRah said...

huarghhhh
x tgk lg....
huk3

belog|amiyo said...

tengok kartun aku nanges. :P

Sunah Sakura said...

kak ros nangis kannnnn...takyah malu2...ekekeke..

Sharinginfoz said...

apa lagi terjah

Mohd Yusuf said...

sy tak ingat bila sy nangis bila tgk citer. ha3

Anak Wak Mail said...

macam best je cerita ni..sedih ek?kena sediakan baldi siap2 lah ni..:p