Saturday, July 9, 2011

ANGKARA BERSIH DIGI PUN LINGKUP !!

Tu la.. anda semua tengok, angkara bersih 2.0  ni semua dah susahkan orang kan..? ok.. cuba tengok ni.. angkara BERSIH 2.0.. digi pun kena getah sekali.. tak pepasal kena tangkap.. cian DIGI kan.. tak pepasal kena tangkap, dah la comel..


17 comments:

Shuk_ArChie said...

Huahaha XD.. Mentang2 Digi pon kuning...

waN Mohd Salim said...

oic ITIK KUNENG KENE MASOK LOKAP KOT

Adzriel AB said...

he..he.. gambor impose tu.

sergeant keroro said...

nasib baik alien tak kena tangkap, haha XD

Bro ahmad said...

ini tidak adil whahaha line tenet tak de la lepas ni

+_Miss.Jannah_+ said...

haha... kesian ade, kelakar pon ade..
tak bole blah la..ehehe

Pojiekyra said...

oppssss cian digi :D

Thalut said...

allalallala siannya digi...simpati pada digi lak

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

kesian orang kuning DiGi tu...haha~

aL sYa said...

haha.. lawaknye

sahastrara said...

i like this one so creatif

mas saari said...

hehehehe...sian dia! muka tak bersalah..

Ku Azhar said...

ala comelnye!! tomeynye dia :D

ucu keyna said...

salam..
hehe..
lawak la..
apepon,ucu dah follow cni :)

Gua Tertidur said...

hah, memang kene n padan la yang datang perhimpunan tu cedera..knp tak mati je. menyusahkan gua je. bodoh nak mampus. 5 jam gua stuck jem. pemimpin macam ni ke nak meminpin negara. cetus huru hara, kacau periuk nasi orang lain. kate blaja tinggi. tpi pemikiran takat buku lali je.kn elok jaga mak apak kt rumah tu. luang masa ngan family tak nk. join bende ni nak. BODOH. terserlah kebodohan. jari telunjuk keling pun ada orang boleh ikut. agenda utama ttg mahkamah syariah tu. tp sebab koling tu nk pecah belahkan melayu, nk lemahkan melayu die tarik isu yg buat org marah dgn kerajaan.. yes ambiga, anda berjaya. patutlah Tun mahathir pernah pesan, jgn keluarkn anuar dari isa. aku tabik inteligent Tun Mahathir. celakalah mereka yang huru harakan keadaan di malaysia tadi.

Gua Tertidur said...

hah, memang kene n padan la yang datang perhimpunan tu cedera..knp tak mati je. menyusahkan gua je. bodoh nak mampus. 5 jam gua stuck jem. pemimpin macam ni ke nak meminpin negara. cetus huru hara, kacau periuk nasi orang lain. kate blaja tinggi. tpi pemikiran takat buku lali je.kn elok jaga mak apak kt rumah tu. luang masa ngan family tak nk. join bende ni nak. BODOH. terserlah kebodohan. jari telunjuk keling pun ada orang boleh ikut. agenda utama ttg mahkamah syariah tu. tp sebab koling tu nk pecah belahkan melayu, nk lemahkan melayu die tarik isu yg buat org marah dgn kerajaan.. yes ambiga, anda berjaya. patutlah Tun mahathir pernah pesan, jgn keluarkn anuar dari isa. aku tabik inteligent Tun Mahathir. celakalah mereka yang huru harakan keadaan di malaysia tadi.

Подтверждаю said...

as salam..

erk.betul ke kena tahan tu? macam edit guna photoshop?

haha. adei..terkena tempias

=_=